- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Hiç iş yapmadığımdan girmedim. Dün KV me gittim. Hiç birşey yapmadan çıktım akşam geldik. TV ye falan bakıp yattık. Bugünde aynı şekilde. Sarmaşık lahanam vardı onu haşladım. Buzluğa koydum.
ben geldiiim neler yaptim
evi yataklari topladim
mutfagi tam anlamiyla parlattim
masa sandalyesini sildim halisini kaldirdim
yerlerini supurdum sildim
makinada sabahtan camasir vardi onlari astim
evi supurdum toz aldim sadce
salon ve mutfagin kapilarini sildim
tansiyonum yüksekti düsmemis o kadar harekete bide market eczane yapicam
Bir gittim bidaha gelemedim neler yaptım
Yatakları topladım
Oyuncakları topladım
Kirlileri ayırdım makineyi çalıştırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşık yerleştirdim
Salonu topladım süpürdüm toz aldım
Mutfak topladım süpürdüm
Koridoru süpürdüm
Öğlenlik hazırladım çocukları besledim
Kendime diyetlik şeyler yaptım yedim
Banyoyu toparladım sildim
Çamaşırları serdim
Diş fırça ödevi de tamam
Birazdan çiçek işine girecem
Çocuğada ödev yaptırdım biraz
senin de eline beline saglik insallah ❤❤Maraton arkadaşlarım ellerinize sağlık
Biri de bumalipina
fallik kayinannem aramiz bozukken aile grubuna garfieldli cuma mesajı attı
herkese merhaba arkadaşlar normalen kendi üyeligim var ama giriş yapamadıgım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım zate giriş yapabilseydim de kimsenin beni tanımasını istemezdim çünkü başımdan geçen olay oldukça sarpıntı verici eşimle karşılıklı olarak birlikte evlendik allah var kayınailemde...www.kadinlarkulubu.com
Poğaçayı yaptım. Yemek yaptım. Bir makina çamaşır yıkatıp astım, kuruları katlayıp kaldırdım. Son olarak mutfağı topladım ve duş aldım. Şimdi yemek yiyicez. Yarın inşallah temizlik yapabilirim.Hiç iş yapmadığımdan girmedim. Dün KV me gittim. Hiç birşey yapmadan çıktım akşam geldik. TV ye falan bakıp yattık. Bugünde aynı şekilde. Sarmaşık lahanam vardı onu haşladım. Buzluğa koydum.
Poğaça hamuru yoğurdum. Onu yapıcam yemek yapıcam. Muhtemelen gün biter. Birde kuruyan çamaşırlarım var onları toplarım
Ya kırk yılın bası maraton yapalım hiç yapmadım dedim internette sıkıntı oldu giremedim hala da girilmiyor eşimin telefondan bağlandım anca alabildim.elime telefonu
Hoşbuldum canımNego hosgeldin canım ❤
Şimdi kritik bi soru sormam lazimsen kaldigin yerden devam mi yoksa ödevleri yine biz mi devam ettircez?
Yarin benim sıram galiba da bir miktar gerilmis olabilirim
Senin de ellerine sağlık canım yine istediğim gibi olmadı benim maraton evet iş yaptım ama bölük pörçük oldu birinin çişi gelir birinin karnı acıkır biri tepelere çıkar zarar peşinde offf offMaraton arkadaşlarım ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?