- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Ohooo üstüne kahvesini bile içmiştiNego olaydı işleri bile bitirmiş olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooo üstüne kahvesini bile içmiştiNego olaydı işleri bile bitirmiş olurdu
Girme öyle yerlere demiyo muyuz sanaTelefonu çok tutmaktan boynum,kollarım ağrıyordu.Geçti epey.
Bdv ye girdim şimdi,kaçayım dalmadan
Kurdeleli cavidan gelmiştir belki biraz gülerim dedimdiGirme öyle yerlere demiyo muyuz sana
Allah razı olsun. Nasılsın canım
Hamdolsun canım iyiyim,telefonu azaltmak iyi geldi
Kolay gelsin canım
Hadi inşaallah kalkarsa,az kaldı.
Boş ev de ne güzel temizlenir
Sen ben yokken daha çok iş yapıyorsun,bu yüzden ben az gelicem,yeter ki bir nefer daha kazanayımben geldiiim neler yaptim
evi yataklari topladim
mutfagi tam anlamiyla parlattim
masa sandalyesini sildim halisini kaldirdim
yerlerini supurdum sildim
makinada sabahtan camasir vardi onlari astim
evi supurdum toz aldim sadce
salon ve mutfagin kapilarini sildim
tansiyonum yüksekti düsmemis o kadar harekete bide market eczane yapicam
Hamdolsun canım.Sen nasılsınAllah razı olsun. Nasılsın canım
Özlettin kendini ❤❤❤Hamdolsun canım.Sen nasılsın
O kim gııKurdeleli cavidan gelmiştir belki biraz gülerim dedimdi
Şükür atlatmışsınız canım.Ben taşınmayı severimÖzlettin kendini ❤❤❤
Hastalık atlattık ailecek, şimdi daha iyiyiz. Taşınma stresi sardı işte
Hayırlı gelin olmak bunu gerektirirHoşgeldin canim Nego bir gözetlemeye gelmişsin valla çalışıyoruz ben kv de çalışıyorum bugün mevsimlik işçiyim
Cavidanı bilmiyorsun yıkıldım hemen konularından bulup atayım.Benim durumun birinde vardı sanki dur oraya etiketliyim seniO kim gıı
amanıın valla alakasi yok negom ya moduma göre yapiyorum sen gelSen ben yokken daha çok iş yapıyorsun,bu yüzden ben az gelicem,yeter ki bir nefer daha kazanayım
Allah razı olsun desin yeter kv çok iyidir sağ olsunHayırlı gelin olmak bunu gerektirir
Valla bilmiyom cavidanıCavidanı bilmiyorsun yıkıldım hemen konularından bulup atayım.Benim durumun birinde vardı sanki dur oraya etiketliyim seni