Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni daha temiz iste. bende fena oldum bi ter bastı kalkmamiz lazim korkuyom yediklerim hemen yağ olacak diye
Gelip de böyle basmam siziÖylemi oluyomuş yatalım o zaman
Bikaç gün vermedik
Ben ütü
Lora dış kapı ayakkabılık
Musluk neydi unuttum
Paw piriz süpürgelik
Ödev verme duygusunu herkes tatsın istiyorum,orjinal olsun lütfenİspiyoncu insanda ne bilim
Ben daha yeni kahvaltı yapıyorum12 de inşallah anca kalkarız daha sofradayız tembeller olarak
Biz iyiyiz canım sen de iyi misin?Nasılsınız
Eki Görüntüle 2780685
Evet canım. Bir sene olmadı. Planlı bir şey değildi aslında. Kirası daha uygun olan bir ev bulduk. Toparlanıyoruz şimdiFeslegen Kokulu Nane taşınıyodun dimi Allah kolaylık versin yakın zamanda taşındın diye hatırlıyorum sanki
Ovv hacıt sen uğrarmıydın
Tabiki de bırdayımAha balım burda
Taşınma işi ne oldu?
Bildirimlerde seni görünce ben
Hamdolsun canım iyiyim,telefonu azaltmak iyi geldiBiz iyiyiz canım sen de iyi misin?
Kolay gelsin canımEvet canım. Bir sene olmadı. Planlı bir şey değildi aslında. Kirası daha uygun olan bir ev bulduk. Toparlanıyoruz şimdi
Hadi inşaallah kalkarsa,az kaldı.Tabiki de bırdayım
Pazartesi yasak kalkarsa evi temizleyip taşınmaya başlicaz inşallah kuzum.eşyaların bi kısmını koliledim. ev yarı göç durumunda
Hamdolsun canım iyiyim,telefonu azaltmak iyi geldi
Kolay gelsin canım
Hadi inşaallah kalkarsa,az kaldı.
Boş ev de ne güzel temizlenir
Pöff o gıcık işte ama olsun yaparsın senBoş değil kuzum ev eşyalı.bütün koltukları yatakları kırklamam lazım
Sen nasılsın dinledin mi kafanı birazPöff o gıcık işte ama olsun yaparsın sen
Telefonu çok tutmaktan boynum,kollarım ağrıyordu.Geçti epey.Sen nasılsın dinledin mi kafanı biraz