- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.553
Benim çayım sıkıntılı biraz limonsuzum bardak değişiyorumEn büyük kupam emrine amade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çayım sıkıntılı biraz limonsuzum bardak değişiyorumEn büyük kupam emrine amade
Beni bardaklarla korkutabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun bonusumBenim çayım sıkıntılı biraz limonsuzum bardak değişiyorum
Ovv hacıt sen uğrarmıydınGünaydın
bende katılmak isterdim feekat kimse uyanmadı. bul. mak boşalttım yeni bi kaç parça koydum. çamaşır mak çalıştırdım. çayı demledim. nette takılıyorum. izin günüm de bugün. bakalım belki öğleden sonra katilırım. daha hiç maraton yapmadım ben kimseyleBugünün ödev sırası @merve_kapti sende.
Ayrıca ilerleyen saatler için maraton teklif ediyorum 11 olur 12 olur
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
@Birtekefem
N nnnadal
Ödevi kaptım ,gidiyorum yapmaya ortalığı toplayıp çay koyup geliyorum
bem
bende katılmak isterdim feekat kimse uyanmadı. bul. mak boşalttım yeni bi kaç parça koydum. çamaşır mak çalıştırdım. çayı demledim. nette takılıyorum. izin günüm de bugün. bakalım belki öğleden sonra katilırım. daha hiç maraton yapmadım ben kimseyle
Bonus Allah neşeni arttırsın sabah sabah güldürdün beni saat 12 de maraton yapalımmı şimdi çocukları beslemem lazım
Afiyet olsunTabiki bende besleniyorum
Nego olaydı işleri bile bitirmiş olurduGünaydın çok şükür herkes kahvaltıda geç kaldım diye panik olmuştum :))
Ödevi aldım çocukların kahvaltısını yaptırdım sadece
çok acıkmistim aç kalinca depresyona giriyorum kisa süreli Bonus gel dün çay bardagi almistim bir kutu
yeni daha temiz iste. bende fena oldum bi ter bastı kalkmamiz lazim korkuyom yediklerim hemen yağ olacak diyeYeni bardak demedik temiz bardak dedik kimseye deme lora yedim şiştim nasıl iş görücem ben herkesede maraton dedim
yeni daha temiz iste. bende fena oldum bi ter bastı kalkmamiz lazim korkuyom yediklerim hemen yağ olacak diye
Sabah 6 gömlek 1 pantolon ütüledim
Kahvaltı işide tamam
12 maratonunda neler yapsam acaba işim var nerden başlasam bilmiyorum daha yataklar bile duruyor