- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Heh iyi o zaman benimki de anca o kadardır aslında ama daha dökmedi daha mı küçük acaba4 aylık tüy döküyomuş bu zamanda aynı anda kardeşimde almıştı ona demiş veteriner tüy dökme zamanı bazen ateş bazen ishal olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh iyi o zaman benimki de anca o kadardır aslında ama daha dökmedi daha mı küçük acaba4 aylık tüy döküyomuş bu zamanda aynı anda kardeşimde almıştı ona demiş veteriner tüy dökme zamanı bazen ateş bazen ishal olurmuş
Beeennn4dk sonra 2 saatliğine kaçıyorum var mı gelen huhuu
salonu topladım koltukları içlerini aralarını yastıklarını filan süpürdüm bakim diye geldim geri gidiyom şimdiBeeennn
al beni de yanına geliyorumsalonu topladım koltukları içlerini aralarını yastıklarını filan süpürdüm bakim diye geldim geri gidiyom şimdi
Ben de mutfağı toparladım Ocağı sildim kızım oyuncaklarını dağıtmıştı yine işe yaramaz halde olanları ayıkladım çöpleri çıkardım devammmsalonu topladım koltukları içlerini aralarını yastıklarını filan süpürdüm bakim diye geldim geri gidiyom şimdi
Arkadaşlar ödev veren yokkhhh mooo
Ama o yöntem inandırıcı gelmemişti bana ondan şey ettim benim kabinim yok bide deneyemedim ayyy bı suçlu hissediyorumYumuş zeynep
Gel gel 5dk molaya geldim son bi yarım saat daha gitcem yoruldumal beni de yanına geliyorum
Ben de koltukta bi kaç yerde leke vardı onları sildimBen de mutfağı toparladım Ocağı sildim kızım oyuncaklarını dağıtmıştı yine işe yaramaz halde olanları ayıkladım çöpleri çıkardım devammm
Ellerine sağlıkben yoruldum biraktim
evi topladim
sabahtan nevresim falan degistirmistim
odalari supurup sildim
aksam perde indirmistim onu astim
camasir astim
salonu da sadece süpürdüm toz aldim
Kolay gelsin canım baya iş yapmışsın ben de bi eve süpürge tuttum yemek yapacağım birazdanBen de koltukta bi kaç yerde leke vardı onları sildim
Detaylı toz aldım tablo saat avize vs
Salonun açılan camları iç dış diğerlerini sadece iç sildim
Robotu açtım o süpürüyo ben de banyoyu çitiliyim geliyim