- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Arkasını dönüp giderken benşmde içim eriyor ama başka çare yokYaa sabah sabah iyi güldüm kiyamam ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkasını dönüp giderken benşmde içim eriyor ama başka çare yokYaa sabah sabah iyi güldüm kiyamam ona
Burada yağmur yağacak o yüzden balkon işi kalsın benim ama toplanmış çamaşırlar var onları katlarım bir de çiçeğin saksısını değiştirmem lazım olursa artik ve hala başım ağrıyor bir de kulak ağrısı geldi aman yani29 ocak ödevi
Balkon silmek.Lütfen yıkamayalım,silelim.Malum kuraklık kapıda:/
Çamaşır katlamak
Çiçekleri olanlar,çiçeklerin tozunu almak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
@Birtekefem
saati tutturamadın galiba terlikimGaz da sağlam. Niye kimse gelmiyor. Bir tuhaflık mi var yine bende Aktif Lora
Doğru valla kıyamıyorum. Hepsini uyguluycam bundan sonra kiyacam :)Ohoo tabiki Zeynep,sen kıyamıyorsun kıy yavrum kıy,onlar bizi ince ince kıyıyor yoksa
Senin gibi temizleyecek değil tabi ki.Görsün bir midesi bulansın ki anlasın.
Kızlar çok güzel yöntemler yazmış zaten.
Ağlıyorum diye istediğini hiç yapmadım,tıkaçları mı tıkarım sakinleşmesini beklerim.Bazen sakinleşemediği olur,hiç bir şey söylemeden sarılır okşarım.
bu saatte mi dicektim de saat 11 olmusYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Havalandırdım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kahvaltı yaptım
Mutfağı topladım
Çamaşırları topladım şimdi katlarım
Sular gitti oturuyorum şimdi
Aramıza hoşgeldinbu saatte mi dicektim de saat 11 olmus
Ben bı kere git balkonda ağla demiştim gitti balkona küstü gelmedi bı saat, sonra ben duramadim gittim :)Bugün yedin hayır diceksin.o zaten ağlamaya başlayacak. benşm kız böyle tutturduğu zaman Git odanda ağla başım ağrıyor diyorum. İlk baş gitmiyordu. Şimdi kendisi tıpış tıpış gidiyor ağlayarak kararlı olmak.
Ayy bende yeni uyandımsaati tutturamadın galiba terlikim
ben geceyle gündüzü karistirdim galiba bana uyku egitimi şart oldu yeni uyandim
Yok gitme yanına. Balkon da tehlikeli odası varsa odasına götür yoksa senşn olmadığın odaya götür. Ağlaman bitince gel demeyi unutma yan gözle de kontrol etBen bı kere git balkonda ağla demiştim gitti balkona küstü gelmedi bı saat, sonra ben duramadim gittim :)
Ağlaman bitince gel demedim doğru bak ondan gelmedi demek hepsini uyguluycamYok gitme yanına. Balkon da tehlikeli odası varsa odasına götür yoksa senşn olmadığın odaya götür. Ağlaman bitince gel demeyi unutma yan gözle de kontrol et
Burda da hafiften atıyor canım günaydın
Çiçeklerimle ilgileneceğim bugün dünden beri güzel iş yaptım29 ocak ödevi
Çamaşır katlamak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
@Birtekefem
Neler yaptım
Sabah namazına kalktık,namaz Kuran
Kahvaltı hazırladım,eşim çocuklar yaptı
Tencereleri yıkadım,kirlileri makineye dizdim
Çöpü değiştirdim
Yatakları düzelttik
Kahvaltı yaptım,sofrayı topladım
Geçmiş olsun canım.Korona sonrası ağrılar ara ara devam edebiliyor maalesefBurada yağmur yağacak o yüzden balkon işi kalsın benim ama toplanmış çamaşırlar var onları katlarım bir de çiçeğin saksısını değiştirmem lazım olursa artik ve hala başım ağrıyor bir de kulak ağrısı geldi aman yani
Oh mis eline sağlıkBurda da hafiften atıyor canım günaydın
Çiçeklerimle ilgileneceğim bugün dünden beri güzel iş yaptım
Hastaneden yeni geldim. Biraz dinlemeyim ondan sonra işlere başlayım. Herşey duruyor yatakları bile kapatmadan çıktık erkenden.29 ocak ödevi
Çamaşır katlamak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
@Birtekefem
Korktum valla kulağım ve çevresi ağrıyor kabakulak falan olmayayım diye inşallah bir şey cikmazGeçmiş olsun canım.Korona sonrası ağrılar ara ara devam edebiliyor maalesef
Oh mis eline sağlık
Doğum geldi artık değil miHastaneden yeni geldim. Biraz dinlemeyim ondan sonra işlere başlayım. Herşey duruyor yatakları bile kapatmadan çıktık erkenden.