Yaşıt sayılırız bence.Sen benden küçükmüsün calci? 15 sene falan kaldı menapoza
Yaşıt sayılırız bence.
Öfff daha çok var 15x8 = 120. Daha çocuk doğuracağım
Toz olanı canım bebekler için, suya veya mamaya karıştırılıp veriliyor, altına yastık koyuyorum da yinede kusuyor.Cok şükürReflu yatağı al ya da yatağının altına kitaplardan rampa yap çok işe yarar ilk zamanlar biz yapmıştık
Bir de gaviskon ağır gelmez mi çok küçük daha
85 model. Sen ?Kaç modelsin?
Bana kredi bile çıkmıyor varız siz düşünün borç boyutunu
Geçmiş olsun tekrarSaol canım, sonuçlar temiz şükür, reflü imiş, Bi bulantı şurubu yazmış bide gaviscon infant toz olan,
Inşallah tez zamanda geçer gider her bebekte farklı bir şey oluyor dünyaya alışma süreçleri diyelimToz olanı canım bebekler için, suya veya mamaya karıştırılıp veriliyor, altına yastık koyuyorum da yinede kusuyor.
DinlememedimGeçmiş olsun canım Allah korumuş dinlen iyice ağrımasın
Mop çok iyi ya,eşim de hevesli hevesli siliyordu onunlaO gazı alınca bütün ev pırıl pırıl
Ben mop aldığımdan beri silmek daha kolayına geliyormuş. Acaba kafadan gözden mi siliyor diyorum yoo gayet güzel siliyor
Sağol canımGeçmiş olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Nerdesiniz sen acaba baaayaan
Sağol canımÇooook geçmiş olsun nego
Bir kaç program var öyle,diğerlerine henüz denk gelmedim.Bakarım1.3 milyon dolar ortalama fiyat oralarda :)
Birde o içinde ki eşyalar dahil değil. Onlar sadece sunuluyor. Ev sahibi isterse alabiliyor. Tarek ve Christina vardı eskiden negooo asıl onların yaptıkları evlerede bak. Harikalar.
Bende bir arsa almak çok istiyorum. Emekli parasıyla da o arsaya müstakil ev yaptırmak
Uzun vadeli (35 yıl kadar) hayalim :)
Ah o gözlerin
Geçmiş olsun negom az dinlen zorlama
Hayır düşmeyeyim diye vücudumu öyle eğip bükmeseydim dümdüz düşseydim elim ağrırdı sadeceilla direneceğim her şeye,dik duracağım
Sadece bir basamaktı oysaki