- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Kas gevşetici sürdüm her yerime ağrı kesici de içtim,daha hızlı yürüyebiliyorum en azından şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kas gevşetici sürdüm her yerime ağrı kesici de içtim,daha hızlı yürüyebiliyorum en azından şimdilik
Bana daBana kredi bile çıkmıyor varız siz düşünün borç boyutunu
Sağol canım,oturdukça daha çok ağrıyor belim yaGeçmiş olsun negom az dinlen zorlama
kk birinci noteri filmdi kahvaltiydi aman kahveyi de için derkene bu saat olmuş. Sen bitirmisindir
Kuyruk sokumu muSağol canım,oturdukça daha çok ağrıyor belim ya
Oh çektim niye zalimceyok terlik ben de ders çalıştım. kahve içtim. oğlanla uğraştım. daha işlerin yarısı duruyo müsterih ol
Senin oğlun konuşmadan neden duramıyorsa ondan samdanımhala neden yürüme hızını artırmaya çalışıyosun ki sen
Hayır canım böbrek boşluğumdan ayağıma kadar ağrıKuyruk sokumu mu
Keşke hep miy miy dursam. Genelde duruyom da. Hep yaniSenin oğlun konuşmadan neden duramıyorsa ondan samdanım
İçimde var duramıyorum mıy mıy
Kaşları neyi mi incittin nettin. Nazar değilse ben bişey bilmiyorumHayır canım böbrek boşluğumdan ayağıma kadar ağrı
Totomun üstüne düşmedim yani
Oh çektim niye zalimce
Senin oğlun konuşmadan neden duramıyorsa ondan samdanım
İçimde var duramıyorum mıy mıy
Görüşelim hadi napcan senben olsam ben de çekerim
birazdan giriselim mi işlere
ahh ahhhh almış babasının telefonunu saklamış. eşim de sessize almış. bir telefon arayışımız var görmen lazım
insanın yüreğini hop ettiriyosunuz
Aynen canım kas ağrısı zaten belli.Ne diyim gözü olana selamlarKaşları neyi mi incittin nettin. Nazar değilse ben bişey bilmiyorum
Adamın yüreğini hoplatırız biz öyleben olsam ben de çekerim
birazdan giriselim mi işlere
ahh ahhhh almış babasının telefonunu saklamış. eşim de sessize almış. bir telefon arayışımız var görmen lazım
insanın yüreğini hop ettiriyosunuz
Görüşelim hadi napcan sen
İnanamıyorummm sprey şişem yokk. Leğen de karıştırıp köpüklesem.@morkagit cam duşkabin için tarif veriyorum öhö
Aynı ölçüde sirke ve piril bi sprey şişesinde karıştırılır. İçerden duşkabine püsrkürtülür köpüklenip sıcak su tutup çıkılır.
Ön taraftan bakınca şaheseri görüp bonusa dua edilir.