Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oh mis,yapsın tabi.Eşimde evde olduğu zaman ona veriyorum süpürgeyi,sen güçlüsün al yiğidim diyorum
O gazı alınca bütün ev pırıl pırıl
Ben mop aldığımdan beri silmek daha kolayına geliyormuş. Acaba kafadan gözden mi siliyor diyorum yoo gayet güzel siliyor

neden iki kere yazdın ki

Çalışıyoruz şurda. Cumartesi olsaydı tozunu attırırdım ortalığın

he heeeee gorcez haftasonu kim kimi attiriyo hadi bakalım

birine beğenmedim atarsan diğerine beğendim atarsın belki diye iki kere yolladım

Kızı çişe çıkardım şimdii. Evi topladım süpürdüm sadece

ben de çamaşır astım, askidakileri topladım, yeniden çamaşır attım. bulaşık Makinesini boşaltıp doldurdum. kahvalti sofrasıni kaldırdım.
oğlana meyve soydum verdim, çorba koydum ocağa.

eşim geldi hemen dersin vasinay oturdum bu saat olmuş

he heeeee gorcez haftasonu kim kimi attiriyo hadi bakalım

birine beğenmedim atarsan diğerine beğendim atarsın belki diye iki kere yolladım
Beğenmedim'i nasıl kullanacağımı sana mı soracağım he sana mı. Kızııımmm kendine geeeellll

Dün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odasının baza altını ve içini hallettim baza ayaklarını sildim
Yemek yaptım
Evi ve mutfağı 827382 kez topladım. Akşam 6 gibi bitti işim.

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kızla kar izledik çok güzel yağdı
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Şimdi kızı uyutuyorum uyusun inş çay keyfi yapıcam

1.3 milyon dolar ortalama fiyat oralarda :)
Birde o içinde ki eşyalar dahil değil. Onlar sadece sunuluyor. Ev sahibi isterse alabiliyor. Tarek ve Christina vardı eskiden negooo asıl onların yaptıkları evlerede bak. Harikalar.

Bende bir arsa almak çok istiyorum. Emekli parasıyla da o arsaya müstakil ev yaptırmak
Uzun vadeli (35 yıl kadar) hayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…