Sağol canım,hiç sevmiyorum hasta olup oturmayı,yatmayıKıyamam ya geçmiş olsun
Bahçeli,verandalı,geniş salonlu müstakil evler.HayalimEvet bende izliyorum bazen çok iyi keşke bizim evlerde beton yerine tahtadan yapilsa
Benim fonda Mügesesli yapabilirsinben yürüyen şatoyu açtım arka fonda o var
Koştum başladım hop hophemen şu an
İlk ikiyi sıkça yapıyorum kaşıklık çekmecesini alıyorum
Kaçta buluşuyoruz canım ?
Günaydınnbende kahvaltımı yapıp maratona katılmak istiyorum
Evet kesinlikle benimde öyle ama ülkemizde bu çok maliyetliBahçeli,verandalı,geniş salonlu müstakil evler.Hayalim
Günaydın
Günaydın
Öğle ve akşam yemeği
Ay çok fena samdan ya,ciddi çok ağrım varsol yanım nasıl ağrıyor,zor hareket ediyorum.Bende spor ağrısı sanıyorum
Olur tabi canım ama benimkiler uyuyor daha sonra kahvaltı Faslı vs olur onlar kalkana kadar sessizce toz filan alayım bariherkes saat başı ve buçukta olmak üzere yarımsar saatlik maratona çıksın kendi işi bitene kadar olur mu
Bahçeli,verandalı,geniş salonlu müstakil evler.Hayalim
Orda daha maliyetli canım,fiyatları görmüyor musun programda?Evet kesinlikle benimde öyle ama ülkemizde bu çok maliyetli
Hayallerimiz gerçek olur belki+ senle komşu olmak benimki
Tamamdırrrrherkes saat başı ve buçukta olmak üzere yarımsar saatlik maratona çıksın kendi işi bitene kadar olur mu
Bir göremedik o toz attırmalarıneden iki kere yazdın ki
Çalışıyoruz şurda. Cumartesi olsaydı tozunu attırırdım ortalığın
Cumartesi yaparız bir maraton görürsünüzBir göremedik o toz attırmaları
Söz uçar yazı kalır.Hadi bakalım,cumartesi tozunu attırCumartesi yaparız bir maraton görürsünüz
Sen kendi para birininle kurla hesepliyorsun o yüzden fazla geliyor onların aldığı para alim gücü ile hesaba katarsan çok daha ucuza aldıklarını görürsün oranın asgeri ücreti geçim için ev için kredi oranlarıyla kıyaslamam gerekir..Bende çocuk olmasa merkezden uzak isterdim ama onların iyiliği için merkeze yakın olmak büyükşehirlerde yaşamak gerekir yani benim bakış açım için öyle ahhh keşke durumumuz olsaOrda daha maliyetli canım,fiyatları görmüyor musun programda?
Burada daha uyguna yapılır,tabi şehre göre değişir ama işte şehir merkezine uzak olur.
Benim çocukluğumun geçtiği yer hep müstakil,eşim orayı istiyor,o da bahçeli ev seviyor ama merkeze uzak istemiyorum ben okul açısından
Mecbur yapmalıyım evi şey götürüyor. Neyse ben süpürürüm eşim silerSöz uçar yazı kalır.Hadi bakalım,cumartesi tozunu attır
Geçmiş olsun canım Allah korumuş dinlen iyice ağrımasınİki gün önce merdivenden inerken ayağım burkuldu düşecek gibi olmuştum.Benim galiba bacağım belim ondan ağrıyor,kas ağrısı gibi çünkü
Oh mis,yapsın tabi.Eşimde evde olduğu zaman ona veriyorum süpürgeyi,sen güçlüsün al yiğidim diyorumMecbur yapmalıyım evi şey götürüyor. Neyse ben süpürürüm eşim siler