- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Kızı çişe çıkardım şimdii. Evi topladım süpürdüm sadece10:30-11:00 arası. 11 de bildirim yapıp devam edelim olur mu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı çişe çıkardım şimdii. Evi topladım süpürdüm sadece10:30-11:00 arası. 11 de bildirim yapıp devam edelim olur mu:)
O gazı alınca bütün ev pırıl pırılOh mis,yapsın tabi.Eşimde evde olduğu zaman ona veriyorum süpürgeyi,sen güçlüsün al yiğidim diyorum
neden iki kere yazdın ki
Çalışıyoruz şurda. Cumartesi olsaydı tozunu attırırdım ortalığın
Saol canım, sonuçlar temiz şükür, reflü imiş, Bi bulantı şurubu yazmış bide gaviscon infant toz olan,Inşallah çıkmaz canım kalbini ferah tut reflu falandır belki haber ver bizede
Kızı çişe çıkardım şimdii. Evi topladım süpürdüm sadece
Hayallerimiz gerçek olur belki
Geçmiş olsunİki gün önce merdivenden inerken ayağım burkuldu düşecek gibi olmuştum.Benim galiba bacağım belim ondan ağrıyor,kas ağrısı gibi çünkü
Beğenmedim'i nasıl kullanacağımı sana mı soracağım he sana mı. Kızııımmm kendine geeeellllhe heeeee gorcez haftasonu kim kimi attiriyo hadi bakalım
birine beğenmedim atarsan diğerine beğendim atarsın belki diye iki kere yolladım
Çok geçmiş olsunİki gün önce merdivenden inerken ayağım burkuldu düşecek gibi olmuştum.Benim galiba bacağım belim ondan ağrıyor,kas ağrısı gibi çünkü
İki gün önce merdivenden inerken ayağım burkuldu düşecek gibi olmuştum.Benim galiba bacağım belim ondan ağrıyor,kas ağrısı gibi çünkü
1.3 milyon dolar ortalama fiyat oralarda :)Orda daha maliyetli canım,fiyatları görmüyor musun programda?
Burada daha uyguna yapılır,tabi şehre göre değişir ama işte şehir merkezine uzak olur.
Benim çocukluğumun geçtiği yer hep müstakil,eşim orayı istiyor,o da bahçeli ev seviyor ama merkeze uzak istemiyorum ben okul açısından