- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Kaçırmışım ya ne de güzel olurduYeni çay içiyorum ikram edeyim
Geldiğini görmedim hadi nerdesinBende başlıyorum seninle maratona
Bende çıkarıyorum canım. Yaparken zor oluyor ama çocuklar rahat yiyiyor o yüzden çıkarıyorum. Herşey çocuklar içinDaha yeni geldim eve okuldaydım kahvaltı sofrasına kondum neyse ki çayımı içip kalkıyorum hamsi aldım onları ayıklayacağım kılçıklı yemez eşim baya uğraşacağım hepinize kolay gelsin canlar
Benim kıza yediremiyoruz yaKaçırmışım ya ne de güzel olurdu
Geldiğini görmedim hadi nerdesin
Bende çıkarıyorum canım. Yaparken zor oluyor ama çocuklar rahat yiyiyor o yüzden çıkarıyorum. Herşey çocuklar için
Ben balık temizlemekte çok korkuyorum. Ödüm kopar valla. Pazardan vs alamıyorum bu yüzden. Ama yemeyi çok seviyorum.Benim kıza yediremiyoruz yabitti şükür 1 kiloyu nerdeyse 1 saatte temizledim yıkadım suya koydum iyice kirleri gitsin diye
Ben hiç balık ayıklamadım,ayıklayamıyorum:/Benim kıza yediremiyoruz yabitti şükür 1 kiloyu nerdeyse 1 saatte temizledim yıkadım suya koydum iyice kirleri gitsin diye
Oyyy sagolasin yaaa ne yaptigimi bilmiom sabah beri salak gibi sirita sirita geziniomHayırlı olsun yavru kuşunuz
Yemeyen çocuk çok zor bilirim. Allah tan yiyiyor benimkiler. Ama sadece hamsi yiyorlar. O yüzden çıkarıp pişiriyorum.Benim kıza yediremiyoruz yabitti şükür 1 kiloyu nerdeyse 1 saatte temizledim yıkadım suya koydum iyice kirleri gitsin diye
Bizimki de temizlenmiş alıyor ben kılçıklarını çıkarıp yıkıyorumBen hiç balık ayıklamadım,ayıklayamıyorum:/
Temizlenmiş alıyor eşim mecburen
Gözleri hep bende gibi oluyor yapamıyorumBen balık temizlemekte çok korkuyorum. Ödüm kopar valla. Pazardan vs alamıyorum bu yüzden. Ama yemeyi çok seviyorum.
Direk pişiriyorum yıkayıpBizimki de temizlenmiş alıyor ben kılçıklarını çıkarıp yıkıyorum
Ben mecbur çıkarıyorum negom. Yoksa 2 çocuk bide ben, ayıklayıp yiyene kadar buz gibi olurDirek pişiriyorum yıkayıp
Eveet evet açık birde gözleri bakıyorlar böyle , hemde soğuk ve kaygan. Çok fenaaaGözleri hep bende gibi oluyor yapamıyorum
Uğraştırıcı hakikaten canım benim kız da korktu galiba pek yanaşmadı ben ayıklarkenBen balık temizlemekte çok korkuyorum. Ödüm kopar valla. Pazardan vs alamıyorum bu yüzden. Ama yemeyi çok seviyorum.
Eldiveni taktım temizledim canım ayıklasalar da kılçıkları çıkarmıyorlar bizimkiler de kılçıklı yemiyor iş başa düştü anlayacağınBen hiç balık ayıklamadım,ayıklayamıyorum:/
Temizlenmiş alıyor eşim mecburen
Darısı başıma inşallah ben de mi öyle yapsam ayıklayıp buzluğa koyayımYemeyen çocuk çok zor bilirim. Allah tan yiyiyor benimkiler. Ama sadece hamsi yiyorlar. O yüzden çıkarıp pişiriyorum.
Ben 40 dakikaya düşürdüm süreyi
havali- öhö efem şimdi en az bize gelmiş. Engin tecribelerimi paylaşayım. 97 TL. Haftada 2 kez süpürge açarım. Ama tüm eve değil. Yatak odası ve salon aynı gün, koridor, mutfak, oturma odasında aynı gün. Açınca yarım saat sürüyor yani Max hatta daha az böldüğümden. Çamaşır makinası haftada iki gün. Siyahlar ve beyazlar birer kez açıyorum.
Bulaşıkla ilgili bir şey diyemem o psikolojime göre değişir bazı hafta hiç açmam bazı hafta hergün açarım.
TV saat 9/11 arası açıktır. Ben izlemem o saatlerde standart eşim izler.
Sonra üç günde bir ütü yaparım (sanırım buda olmasa bayağı az gelecek. )
Kettle yok, saç kurutma makinasını her gün bulaşık
Benim de moduma göre canım elde yıkarım bazen ay boyunca hiç makine açmam bazen ufak bir şeyi bile yıkayasım gelmez makineye koyarımBulaşıkları elde mi yıkıyorsun ya da ortak kap mi kullanıyorsun kendimi yaninda çok savurgan hissettim
Nerde olmuş ya Allah im sen koru
İyiyim kuzum merak etme iki sallandık geçti gitti şükür