Düzenli Evimiz & Hayatımız

havali- öhö efem şimdi en az bize gelmiş. Engin tecribelerimi paylaşayım. 97 TL. Haftada 2 kez süpürge açarım. Ama tüm eve değil. Yatak odası ve salon aynı gün, koridor, mutfak, oturma odasında aynı gün. Açınca yarım saat sürüyor yani Max hatta daha az böldüğümden. Çamaşır makinası haftada iki gün. Siyahlar ve beyazlar birer kez açıyorum.

Bulaşıkla ilgili bir şey diyemem o psikolojime göre değişir bazı hafta hiç açmam bazı hafta hergün açarım.

TV saat 9/11 arası açıktır. Ben izlemem o saatlerde standart eşim izler.

Sonra üç günde bir ütü yaparım (sanırım buda olmasa bayağı az gelecek. )

Kettle yok, saç kurutma makinasını her gün kullanıyoruz. Fırında ayda 3 kez falandır.

Yeni çay içiyorum ikram edeyim
Kaçırmışım ya ne de güzel olurdu
Bende başlıyorum seninle maratona
Geldiğini görmedim hadi nerdesin
Bende çıkarıyorum canım. Yaparken zor oluyor ama çocuklar rahat yiyiyor o yüzden çıkarıyorum. Herşey çocuklar için

Kaçırmışım ya ne de güzel olurdu

Geldiğini görmedim hadi nerdesin

Bende çıkarıyorum canım. Yaparken zor oluyor ama çocuklar rahat yiyiyor o yüzden çıkarıyorum. Herşey çocuklar için
Benim kıza yediremiyoruz ya bitti şükür 1 kiloyu nerdeyse 1 saatte temizledim yıkadım suya koydum iyice kirleri gitsin diye

Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşaltıp yeniden doldurdum
Ocağı sildim
Evi süpürdüm
Battaniyeyi makinaya attım bitince astım
Koltukların altını çekip detaylı süpürdüm
Çamaşırları astım
Kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Kırlentleri attım makinaya
Toz aldım
Halı örtüsünü sardim
Kızım boyadığı masayı temizledim
Yatak odasının duvarını sildim (tek duvar)
Küçük tuvaleti ve lavabosunu yıkadım
Banyonun lavabosunu yıkadım

Benim kıza yediremiyoruz ya bitti şükür 1 kiloyu nerdeyse 1 saatte temizledim yıkadım suya koydum iyice kirleri gitsin diye
Yemeyen çocuk çok zor bilirim. Allah tan yiyiyor benimkiler. Ama sadece hamsi yiyorlar. O yüzden çıkarıp pişiriyorum.
Ben 40 dakikaya düşürdüm süreyi

Ben balık temizlemekte çok korkuyorum. Ödüm kopar valla. Pazardan vs alamıyorum bu yüzden. Ama yemeyi çok seviyorum.
Uğraştırıcı hakikaten canım benim kız da korktu galiba pek yanaşmadı ben ayıklarken
Ben hiç balık ayıklamadım,ayıklayamıyorum:/
Temizlenmiş alıyor eşim mecburen
Eldiveni taktım temizledim canım ayıklasalar da kılçıkları çıkarmıyorlar bizimkiler de kılçıklı yemiyor iş başa düştü anlayacağın
Yemeyen çocuk çok zor bilirim. Allah tan yiyiyor benimkiler. Ama sadece hamsi yiyorlar. O yüzden çıkarıp pişiriyorum.
Ben 40 dakikaya düşürdüm süreyi
Darısı başıma inşallah ben de mi öyle yapsam ayıklayıp buzluğa koyayım

Bulaşıkları elde mi yıkıyorsun ya da ortak kap mi kullanıyorsun kendimi yaninda çok savurgan hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…