- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kokusuyoz ne bildin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum negom heryer heryerde tam olarak
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallahDün gece 2.30 da deprem oldu. O an çok korktum. Böyle birşeyden çok tiksinirsiniz içiniz fena olur ya öyle oldum, o korku geçmedi. Hala hiç uyumadım. Uykumda yok ama paniğim geçti biraz tabii ki.
2 tane cüz okudum. Kişisel bakım yaptım film izledim. Az önce birşeyler yedim. Bundan sonra yapmayı planladığım işlerimi yazıp kaçayım.
Oturma odası, mutfak ve koridora süpürge tutmak.
Aynı yerleri vileda yapmak
Eşime sabah kahvaltısı için poğaça yapmak. (Dolaba koyup hergün birer tane çıkarıyorum)
Bulaşıkları halledicem
Tezgahı silicem
Vileda mı yıkatıcam.
Ebeveyn banyosunu temizlemek
Son olarak yemek (buzlukta ki mantıyı piliricem. Çok iş yazdım gibi hissediyorum yemekte kolaylık )
Pöff süre doldu bile sen karar verene kadarKiz kokusuyoz ne bildin. Ama ne yapacağımı bilmiyorum negom heryer heryerde tam olarak
havali- evde kaç kişisiniz bilmiyorum ama biz iki kişiyiz haftada 4 makine çamaşır yıkıyorum, 2 günde bir bulaşık makinesi. Yeterli oluyo bize. Herşeyi fazla fazla yapıyosun gibi geldi.
Suyumuz bitiyo kuraklık çekcez yazık
Elektrikle çalışıyorsa her şey az bile gelmiş size canım.Bana bu ay 240 geldi sevindim bile adanada yaşıyorum yazın 900 lira fatura ödediğim oldu klimadan ve kalabalıktan dolayı. Sorularına gelelim
En az günde 1 KEZ süpürge 2-3 olduğu oluyor
En az günde 1 KEZ çamaşır makinesi 2-3 olduğu oluyor
Her hafta mutlaka hafta lık ütü yapıyorum eşim hergün gömlek haftada 2 kumaş pantolon değişiyor
Her sabah tost makinesi çalışıyor
Her akşam bulaşık makinesi çalışıyor
Her akşam çaycı çalışıyor
TV-bilgisayar hep açık oluyor
Klima destekli ısınıyoruz
Şohben var
Daha sayamadığım birsürü elektrikli ev aleti var evde 5 nüfus var elektriğe gelen zamlarıda üstüne koyarsak ben 230 altı faturaları hiç göremem
Yalnız değilim size bu ay ne kadar geldi biz ilk defa bu kadar yüksek fatura görünce ister istemez ardına düştüm hata biz de mi o faturayı kesende mi yoksa zam mi geldi diyeBulaşık,çamaşır makinesi her gün çalışıyor,süpürgede her gün
Sadece evi topladım toz aldım İş geldi bıraktım mecburBugünkü hedeflerim
- evi komple toplamak her yer her yerde
- toz almak
- süpürgelikleri silmek
- detaylı süpürge koltuk içi filan
- çamaşır katlama ve ütü
hepsini yaparım inşallah
Haberim yok faturadan,otomatik ödemedeBiz de 4 kişiyiz esim ben ve 2 küçük çocuk.
Elektrikle çalışıyorsa her şey az bile gelmiş size canım.
Bizim dogalgazli ev .
Isıtma ve şofben de olsaydı bizim elektriğin içinde bu ay demek ki bizde 600 den aşağı gelmezmiş.
Yalnız değilim size bu ay ne kadar geldi biz ilk defa bu kadar yüksek fatura görünce ister istemez ardına düştüm hata biz de mi o faturayı kesende mi yoksa zam mi geldi diye
Küçük çocuk varsa normal o zaman. Ama yine de faturalar yüksek geldi ya bize en çok 130 geliyo. Ama ketıl, tost makinesi gibi hızlı ısınan şeyler kullanmıyorum. Tv hiç açılmıyo. Süpürge robot her gün çalışıyo haftada 2de kendim süpürüyorum. Zamlardan mı o kadar yüksek acaba? Fırın sık kullanıyosan o da oynatıyo faturayıBiz de 4 kişiyiz esim ben ve 2 küçük çocuk.
Elektrikle çalışıyorsa her şey az bile gelmiş size canım.
Bizim dogalgazli ev .
Isıtma ve şofben de olsaydı bizim elektriğin içinde bu ay demek ki bizde 600 den aşağı gelmezmiş.
Yalnız değilim size bu ay ne kadar geldi biz ilk defa bu kadar yüksek fatura görünce ister istemez ardına düştüm hata biz de mi o faturayı kesende mi yoksa zam mi geldi diye
Hep eşimin yüzünden söylemese ölür müydü acaba bilmiyor ki bu kadar takıntılıyimHaberim yok faturadan,otomatik ödemede
Ben de onları kullanmıyorum tv hariçKüçük çocuk varsa normal o zaman. Ama yine de faturalar yüksek geldi ya bize en çok 130 geliyo. Ama ketıl, tost makinesi gibi hızlı ısınan şeyler kullanmıyorum. Tv hiç açılmıyo. Süpürge robot her gün çalışıyo haftada 2de kendim süpürüyorum. Zamlardan mı o kadar yüksek acaba? Fırın sık kullanıyosan o da oynatıyo faturayı
İki çocuk yıkadimterliksuu naptın?