- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Benimkide dünden beri katladım koltuğun üzerinde yerleşmeyi bekliyorSaricivcivcikcik in iş listesini görünce hatırladım eklemek isterim 4 gündür koltukta bekleyen çamaşırlarımı katlayıp yerleştirmek
Geçmiş olsun,şiddeti kaçtıDün gece 2.30 da deprem oldu. O an çok korktum. Böyle birşeyden çok tiksinirsiniz içiniz fena olur ya öyle oldum, o korku geçmedi. Hala hiç uyumadım. Uykumda yok ama paniğim geçti biraz tabii ki.
2 tane cüz okudum. Kişisel bakım yaptım film izledim. Az önce birşeyler yedim. Bundan sonra yapmayı planladığım işlerimi yazıp kaçayım.
Oturma odası, mutfak ve koridora süpürge tutmak.
Aynı yerleri vileda yapmak
Eşime sabah kahvaltısı için poğaça yapmak. (Dolaba koyup hergün birer tane çıkarıyorum)
Bulaşıkları halledicem
Tezgahı silicem
Vileda mı yıkatıcam.
Ebeveyn banyosunu temizlemek
Son olarak yemek (buzlukta ki mantıyı piliricem. Çok iş yazdım gibi hissediyorum yemekte kolaylık )
Ben de ayakkabılığı düzenleyeyim21 ocak ödevi
Avize silmek
Makyaj malzemesi,kişisel bakım malzemesi,takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek(takı toka çocuklarınki de olabilir)
Ayakkabılık temizlemek,düzenlemek
Not:Ödevler zorunlu değildir,seçmelidir.Dileyen beğendiğini yapabilir
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
4 gündür koltukta çamaşır he mi? Sen beni geçmişsin kızSaricivcivcikcik in iş listesini görünce hatırladım eklemek isterim 4 gündür koltukta bekleyen çamaşırlarımı katlayıp yerleştirmek
Ben de dun gece topladim hala bekliyolar sepetin içindeSaricivcivcikcik in iş listesini görünce hatırladım eklemek isterim 4 gündür koltukta bekleyen çamaşırlarımı katlayıp yerleştirmek
Geçmiş olsun çok mu hissettinDün gece 2.30 da deprem oldu. O an çok korktum. Böyle birşeyden çok tiksinirsiniz içiniz fena olur ya öyle oldum, o korku geçmedi. Hala hiç uyumadım. Uykumda yok ama paniğim geçti biraz tabii ki.
2 tane cüz okudum. Kişisel bakım yaptım film izledim. Az önce birşeyler yedim. Bundan sonra yapmayı planladığım işlerimi yazıp kaçayım.
Oturma odası, mutfak ve koridora süpürge tutmak.
Aynı yerleri vileda yapmak
Eşime sabah kahvaltısı için poğaça yapmak. (Dolaba koyup hergün birer tane çıkarıyorum)
Bulaşıkları halledicem
Tezgahı silicem
Vileda mı yıkatıcam.
Ebeveyn banyosunu temizlemek
Son olarak yemek (buzlukta ki mantıyı piliricem. Çok iş yazdım gibi hissediyorum yemekte kolaylık )
Allah razı olsun. Şiddeti 4.7 ydı ama derinlik sadece 2 km ymiş. Yüzeye çok yakın olduğu için çok sallandı yatak beşik gibi gitti geldi. 4/5 sn ye kadar sürdü şükürler olsun. Depreme alışık değilim hayatım boyunca ilk kez denk geliyorum. Çok korkuyorum. İlk seferlerden daha çok korktum diyebilirim. Bir de gece. Allahu Teala her türlü felaketten vatanımızı milletimizi korusun.Geçmiş olsun,şiddeti kaçtı
Evet bu esnada KV iki kez geldi. Sende hergün mü çamaşır yıkıyorsun dedi acaba anlamadı mı aynı çamaşırlar yoksam anladı da laf mı çarpti bana. Kafamda deli sorularBen de ayakkabılığı düzenleyeyim
4 gündür koltukta çamaşır he mi? Sen beni geçmişsin kız
Söz konusu kv olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki kesinlikle anlamıştır ve laf sokmuşturEvet bu esnada KV iki kez geldi. Sende hergün mü çamaşır yıkıyorsun dedi acaba anlamadı mı aynı çamaşırlar yoksam anladı da laf mı çarpti bana. Kafamda deli sorular
12 ye kadar 36 dk var alayını tutuyorum
Hadi gözün aydın neşeyle ağız tadıyla büyütün inşallahKizlar mujdeee
Disi kusum riki'nin ilk yumurtasi cikti
Nasil mutlu oldum agzim kulaklarimda ulan dedim oz kizim dogurdu sanki
Bi masallahinizi ve sagligi icin duanizi alirim
Gulmeyin sakin, o da can kiyamam insallah yasarlar resmini az bi iki gun sonra cekerim size atarim anne simdi cok saldirgan , bakarken bile ustune basiodu yavrunun..
Amin amin insallah bik bik sesi gelioHadi gözün aydın neşeyle ağız tadıyla büyütün inşallah
Yeni çay içiyorum ikram edeyimHala hiçbişey yapmadım oturuyorumbuçukta kendi kendime maratona çıkayım en iyisi