- 23 Ekim 2020
- 1.026
- 5.986
- 29
Minicik yumurtaya can veren Allah im ne kadar şükretsek azAmin amin insallah bik bik sesi gelio
Allah ne buyuk ufacik yumurtadan cikiyor yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minicik yumurtaya can veren Allah im ne kadar şükretsek azAmin amin insallah bik bik sesi gelio
Allah ne buyuk ufacik yumurtadan cikiyor yahu
Bende başlıyorum seninle maratonaHala hiçbişey yapmadım oturuyorum buçukta kendi kendime maratona çıkayım en iyisi
Ödevler güzel aldım21 ocak ödevi
Avize silmek
Makyaj malzemesi,kişisel bakım malzemesi,takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek(takı toka çocuklarınki de olabilir)
Ayakkabılık temizlemek,düzenlemek
Not:Ödevler zorunlu değildir,seçmelidir.Dileyen beğendiğini yapabilir
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Ben takılayım peşineSelam kızlar
Aranızda bulaşık yıkamadan önce oje süren bir psikopat var mı acep?
Ben öyle yapıyorum da hep bugün kendimi bir sorgulamadım değil
Temizlik yaparken kendimi bakımlı görmem sanırım motive ediyor beni bu sonuca vardım neyse deli değilmişim şükür
Tam 14:00 da maratona başlayacağım gelecek,destek verecek,tırnakları ojeli arkadaşlarımı da bekliyorum
Canına yazık değil mi günde 2 kez neden ev süpürüyosunKızlar
Elektrik faturası bu ay çok gelmiş normalde 150 yi geçmezdi bu ay 270 gelmis. Sanırım bir şeyleri fazla çalıştırdım.
Dogalgazli ev.
Simdi size sorum siz bulaşık çamaşır makinasini elektrk süpürgesini günde kaç defa calistiriyorsunuz?
Tasarruf etmem gerekiyor.
Çamaşıri ve bulaşığı olmazsa 2 güne bir yikayayim. Belki o şekilde tasarruf ederim.
Elektrk supurgesi sabah aksam çalışıyor. Onu da bire düşüreyim diyorum.
Sizin de fikirlerinize açığım. Bunu mu hesapliyorsun demeyin lütfen devir hesap kitap devri.
Daha yeni geldim eve okuldaydım kahvaltı sofrasına kondum neyse ki çayımı içip kalkıyorum hamsi aldım onları ayıklayacağım kılçıklı yemez eşim baya uğraşacağım hepinize kolay gelsin canlar21 ocak ödevi
Avize silmek
Makyaj malzemesi,kişisel bakım malzemesi,takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek(takı toka çocuklarınki de olabilir)
Ayakkabılık temizlemek,düzenlemek
Not:Ödevler zorunlu değildir,seçmelidir.Dileyen beğendiğini yapabilir
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Devamı:Bu saate kadar yaptıklarım
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Dağınıklık topladım
Makineye çamaşır attım
Banyo lavabosunu ovdum
Kahvaltı sofrasını topladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Kavanozlara koyukacaklar vardı onları yerleştirdim
Bana bu ay 240 geldi sevindim bile adanada yaşıyorum yazın 900 lira fatura ödediğim oldu klimadan ve kalabalıktan dolayı. Sorularına gelelimKızlar
Elektrik faturası bu ay çok gelmiş normalde 150 yi geçmezdi bu ay 270 gelmis. Sanırım bir şeyleri fazla çalıştırdım.
Dogalgazli ev.
Simdi size sorum siz bulaşık çamaşır makinasini elektrk süpürgesini günde kaç defa calistiriyorsunuz?
Çamaşıri ve bulaşığı olmazsa 2 güne bir yikayayim. Belki o şekilde tasarruf ederim.
Sizin de fikirlerinize açığım. Bunu mu hesapliyorsun demeyin lütfen devir hesap kitap devri.
Hayırlı olsun yavru kuşunuzBen bugun yogunum temizlik yarina kalcak insallah
Size kolay gele
Bulaşık,çamaşır makinesi her gün çalışıyor,süpürgede her günKızlar
Dogalgazli ev.