Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi başlayalım adanalı.
11 de görüşelim ben sofrayı yeni topladım.

Cocukların toka kutusu ile ayakkabıları alayım avizeler yeni elden gecırdım

Hayırlı yolculuklar kolay gelsin

Günaydın ödevlerin hepsini aldım :)

Hayırlı yolculuklar

Avizeyi alıyorum. Diğerlerini yeni yaptım

Gunaydin ayakkabiligi alabilir miyim hocam

Yolculuk var sanırım.

Senin kanvas tablo gibi Çok güzel bence fotoğrafınız canım ben koridora tablo asmışım da bu da olur niye olmasın ?
Cok güzel bence her yere de uyar gibi. Nerde görmek istiyorsan oraya tak kvye bakma sen
Aslında güzelmiş fotonuz başka koyacak yerin yok mu salon çocuk odası falan birde esin koridorda istediğin bir yer varsa tutsun sen bir bak sağdan soldan yanından geçerken nasıl geliyor gözüne
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. İşte bir kez hoşuma gitmedi. Bir yere uyduramadım, ondan sanırım. Kuzenim seçti bende o an bişey demedim. Sonradan ama beğenmiyorum bu fotoyu oldum ama yapılmıştı çoktan. Sağlık olsun bir süre daha gardolabın üstünde dursun bakalım :)

Geçmiş olsun canım.Bu ara eloktronik eşyalarda var bir şey,peş peşe bozuluyor benimkiler de

Hoca seni seviyor
Sağ ol canım ve valla öyle aynı bilgisayar eskide değil yani 2. ariza birde isim oradan yapıyorum hep herşey kaldı telefonda bir yere kadar ise yariyorbilgisayargibi olmuyor malesef inşallah maddi zararsız geçer

Dün gece 2.30 da deprem oldu. O an çok korktum. Böyle birşeyden çok tiksinirsiniz içiniz fena olur ya öyle oldum, o korku geçmedi. Hala hiç uyumadım. Uykumda yok ama paniğim geçti biraz tabii ki.

2 tane cüz okudum. Kişisel bakım yaptım film izledim. Az önce birşeyler yedim. Bundan sonra yapmayı planladığım işlerimi yazıp kaçayım.

Oturma odası, mutfak ve koridora süpürge tutmak.
Aynı yerleri vileda yapmak
Eşime sabah kahvaltısı için poğaça yapmak. (Dolaba koyup hergün birer tane çıkarıyorum)
Bulaşıkları halledicem
Tezgahı silicem
Vileda mı yıkatıcam.
Ebeveyn banyosunu temizlemek
Son olarak yemek (buzlukta ki mantıyı piliricem. Çok iş yazdım gibi hissediyorum yemekte kolaylık )

Günaydın
Avize ve ayakkabılığı alıyorum

Saricivcivcikcik in iş listesini görünce hatırladım eklemek isterim 4 gündür koltukta bekleyen çamaşırlarımı katlayıp yerleştirmek

Yapacaklarim
Kahvaltiliklari toplayıp makineye ya da elde yikanacaklari yıkarım
Kapının dışındaki ayakkabilik ve içerideki fortmantoyu ayakkabılar dahil temizlicem duzenlicem bugün
Evi süpür sil toz al
Wc yıka
Oğlumda yıkarım o arada
Başka iş yapmayı düşünmüyorum bakalım önüne neler çıkacak bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…