Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geç oldu cevap ama evet😅

Kolaylık gelsin

İnşallah canım💕

Şeyyy önce evi süpüreyim de gözüm keserse🤣

Beyaz sabunla siliyorum bende😘

Her zaman benle oynamıyorlar,küçükkende öyleydi,kendi kendilerine de oynarlar benimlede.Diğer türlü mümkün değil üç öğün yemekleri,temiz ortamları,kıyafetleri vs sağlamak onlara.

Hadi yine iyisin😅
Ben peşine takıldım ki :) şu mamayı iciriyim ufakliga yazicam yaptıklarımı

Ben tüm evin işi yapmam gereken her şeyi yaptım birmutfak dip köşe dolap ici falan kaldı öğlen yemek yaptım yedik onlarida kaldırdım akşam yemeğini düşünürüz artık mutfağa gidiyorum umarım donebilirim :dua:

Maratona çıkmadan önce bulaşık makinasını boşaltmış tim kirlileri atmıştım beyazlari makinaya attım bide
Maratonda da mutfağı süpürdum WC lavabo ovdum
Kuruladim
Antreyi süpürdum aynayı sildim
Çamaşırları astım
Nevresimleri makinaya attım
Ufaklığı doyurdum
Şimdi kalan işleri yapicam

Ben tüm evin işi yapmam gereken her şeyi yaptım birmutfak dip köşe dolap ici falan kaldı öğlen yemek yaptım yedik onlarida kaldırdım akşam yemeğini düşünürüz artık mutfağa gidiyorum umarım donebilirim :dua:
Kolay gelsin videoyu atınca haber edermisin düzen yapmak istiyorum dolap içlerine belki bı fikir olur :))

Kızlar ne kadar güzeel evlerinizi paklıyorsunuzz ben bugünde dışarı cıkmak zorunda kaldım yaa ev dandinii 2 gündür planlarımı yapamıyorum. yarınki maratonlarınıza uçarak bende katılmak istiyorum.:temizlik: Eve gittiğimde bugünün ödevlerini yaparım 😊
Sizi okudukca şuan heryeri köpük köpük yapasım geliyo yarın muhtemelen bütün halılar herşeyler kalkcak 🤣

Birde salon halıma geçen çay döküldü, sildim ama çok açık renk sarı leke kaldı napsam kızlar. Leke çıkarıcılarıda çok kimyasal olduğu için çekiniyorum kullanmaya. Artık bi halı örtüsü almayı düşünüyorum sizce kurtarırmı beni :KK64:

Kızlar ne kadar güzeel evlerinizi paklıyorsunuzz ben bugünde dışarı cıkmak zorunda kaldım yaa ev dandinii 2 gündür planlarımı yapamıyorum. yarınki maratonlarınıza uçarak bende katılmak istiyorum.:temizlik: Eve gittiğimde bugünün ödevlerini yaparım 😊
Sizi okudukca şuan heryeri köpük köpük yapasım geliyo yarın muhtemelen bütün halılar herşeyler kalkcak 🤣
Hadi İnşallah😄
Birde salon halıma geçen çay döküldü, sildim ama çok açık renk sarı leke kaldı napsam kızlar. Leke çıkarıcılarıda çok kimyasal olduğu için çekiniyorum kullanmaya. Artık bi halı örtüsü almayı düşünüyorum sizce kurtarırmı beni :KK64:
Halı örtüsünün altına geçiyorum çay dökülünce ama ufak tefek lekelere iyi oluyor.
Cif kırmızı spreyi tavsiye ederim

Adam beni ifade etmis;

f2d90c4e96ffd7537b6d6bc12f6f408b.jpg

Ben kullanıyorum halı örtüsü altı süngerli bı koca çaydanlık dem döküldü ama geçmedi :)

X