- 10 Mayıs 2019
- 4.030
- 11.088
Mügedeki alime seni de cıldırttı mıStresten Müthiş şekilde başım ağrıyor. Müge de bitti kalkıyorum halı silmeye kızda uyudu. Nego sen naptın silcen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mügedeki alime seni de cıldırttı mıStresten Müthiş şekilde başım ağrıyor. Müge de bitti kalkıyorum halı silmeye kızda uyudu. Nego sen naptın silcen mi?
Ben peşine takıldım ki :) şu mamayı iciriyim ufakliga yazicam yaptıklarımıGeç oldu cevap ama evet
Kolaylık gelsin
İnşallah canım
Şeyyy önce evi süpüreyim de gözüm keserse
Beyaz sabunla siliyorum bende
Her zaman benle oynamıyorlar,küçükkende öyleydi,kendi kendilerine de oynarlar benimlede.Diğer türlü mümkün değil üç öğün yemekleri,temiz ortamları,kıyafetleri vs sağlamak onlara.
Hadi yine iyisin
Sagol canım olay kumandayla basladı suan 3 odayı dip kose tozunu alıp sil supur yaptım darısı dıger 3 odayaKolaylık gelsin
Kolay gelsin videoyu atınca haber edermisin düzen yapmak istiyorum dolap içlerine belki bı fikir olur :))Ben tüm evin işi yapmam gereken her şeyi yaptım birmutfak dip köşe dolap ici falan kaldı öğlen yemek yaptım yedik onlarida kaldırdım akşam yemeğini düşünürüz artık mutfağa gidiyorum umarım donebilirim
Merhabalarrr,19 ocak ödevi
Ütü yapmak
Kumanda silmek
Duvarlarda ki saat,obje vs tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
Devitamini
@suspushanimcim
İzleyemedim bugün yaMügedeki alime seni de cıldırttı mı
Bi düşemedi yahuMügedeki alime seni de cıldırttı mı
Hadi İnşallahKızlar ne kadar güzeel evlerinizi paklıyorsunuzz ben bugünde dışarı cıkmak zorunda kaldım yaa ev dandinii 2 gündür planlarımı yapamıyorum. yarınki maratonlarınıza uçarak bende katılmak istiyorum. Eve gittiğimde bugünün ödevlerini yaparım
Sizi okudukca şuan heryeri köpük köpük yapasım geliyo yarın muhtemelen bütün halılar herşeyler kalkcak
Halı örtüsünün altına geçiyorum çay dökülünce ama ufak tefek lekelere iyi oluyor.Birde salon halıma geçen çay döküldü, sildim ama çok açık renk sarı leke kaldı napsam kızlar. Leke çıkarıcılarıda çok kimyasal olduğu için çekiniyorum kullanmaya. Artık bi halı örtüsü almayı düşünüyorum sizce kurtarırmı beni
Aa evet o cifi duymuştum hatta alcam demiştim sonra unuttum iyiki söyledin Nego m teşekkür ederimmHadi İnşallah
Halı örtüsünün altına geçiyorum çay dökülünce ama ufak tefek lekelere iyi oluyor.
Cif kırmızı spreyi tavsiye ederim
İzlemedigin iyi olmuş bence. Müge bile çıldırdı kadın ne laf anlıyor ne anlatıyor. Zor tahammül ettim bende valla Hep takip edemiyorum bende ama arada bakıyorumİzleyemedim bugün ya
Ben kullanıyorum halı örtüsü altı süngerli bı koca çaydanlık dem döküldü ama geçmedi :)Birde salon halıma geçen çay döküldü, sildim ama çok açık renk sarı leke kaldı napsam kızlar. Leke çıkarıcılarıda çok kimyasal olduğu için çekiniyorum kullanmaya. Artık bi halı örtüsü almayı düşünüyorum sizce kurtarırmı beni