Düzenli Evimiz & Hayatımız

niye stres oldun ki sen:KK43:
Her zamanki şeyler.
Nego şu an kendi maratonda duymaz seni yavrim malzemen var mı
Tühhh neyse iyi oldu bir bakıma ben 1 halı silince ye kadar evi kırklardı o :KK70:
Malzemem yok ya :/ yerler buz tutmuş çıkıp alamadım. Beyaz sabun ile silicem. Bezleri yıkamıştım dün onlar bile buz tutmuş :KK70:

Her zamanki şeyler.

Tühhh neyse iyi oldu bir bakıma ben 1 halı silince ye kadar evi kırklardı o :KK70:
Malzemem yok ya :/ yerler buz tutmuş çıkıp alamadım. Beyaz sabun ile silicem. Bezleri yıkamıştım dün onlar bile buz tutmuş :KK70:

Beyaz sabun tamam da o kurumuş ya onu çıkarır mı ki

Ödevlerim
Sabah 8de uyanır uyanmaz oğlumla oyun oynamak, gözümün tekiyle kızıma bakmak ve ona aklımın yarısıyla oyun kurmak .
Kızı babaya devrettikten sonra kahvaltıya kadar yine oyun oynamak😖

Şimdi de kahvaltı masasını toplamak, dağılan oyuncakları toplamak.

Sonra yine oyun oynamak.
Dışarı parka gitmek 😩
Nerdeyse benim hergunum böyle.

Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Kumandalari gun asiri kolonyali islak mendille siliyorum. Saati de yeni sildik pili bitmisti takarken; utu yapmam , sadece o kiyafet giyilecekse mesela utulenir bizde; bugun oglusumun ogretmeni boydan fotograf istedi takimini utuler cekerim resmini:KK66:

Bugu off'um.
Tamamen benim gunum😍😍

Bende gelebiliyor muyum :)
Geç oldu cevap ama evet😅
Utum yok 🙈esim evden calıstıgı ıcın utu cıkmıyor 😂 marttan beri tek tuk utu yaptım
Objelerın tozunu ve kumandayı aldım
Kolaylık gelsin
Negomm çok boşladım çok :KK43: Yakın zamanda bi beş günlük izne ayrılıcam o izinde evi elden geçirmem lazım :oops: :oops:
İnşallah canım💕
Stresten Müthiş şekilde başım ağrıyor. Müge de bitti kalkıyorum halı silmeye kızda uyudu. Nego Nego sen naptın silcen mi?
Şeyyy önce evi süpüreyim de gözüm keserse🤣
Her zamanki şeyler.

Beyaz sabunla siliyorum bende😘
Ödevlerim
Sabah 8de uyanır uyanmaz oğlumla oyun oynamak, gözümün tekiyle kızıma bakmak ve ona aklımın yarısıyla oyun kurmak .
Kızı babaya devrettikten sonra kahvaltıya kadar yine oyun oynamak😖

Şimdi de kahvaltı masasını toplamak, dağılan oyuncakları toplamak.

Sonra yine oyun oynamak.
Dışarı parka gitmek 😩
Nerdeyse benim hergunum böyle.

Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Her zaman benle oynamıyorlar,küçükkende öyleydi,kendi kendilerine de oynarlar benimlede.Diğer türlü mümkün değil üç öğün yemekleri,temiz ortamları,kıyafetleri vs sağlamak onlara.
Kumandalari gun asiri kolonyali islak mendille siliyorum. Saati de yeni sildik pili bitmisti takarken; utu yapmam , sadece o kiyafet giyilecekse mesela utulenir bizde; bugun oglusumun ogretmeni boydan fotograf istedi takimini utuler cekerim resmini:KK66:

Bugu off'um.
Tamamen benim gunum😍😍
Hadi yine iyisin😅

Geç oldu cevap ama evet😅

Kolaylık gelsin

İnşallah canım💕

Şeyyy önce evi süpüreyim de gözüm keserse🤣

Beyaz sabunla siliyorum bende😘

Her zaman benle oynamıyorlar,küçükkende öyleydi,kendi kendilerine de oynarlar benimlede.Diğer türlü mümkün değil üç öğün yemekleri,temiz ortamları,kıyafetleri vs sağlamak onlara.

Hadi yine iyisin😅
Bende tek halı silicem negom başım geçmedi

45 dakikalık maraton sonucumu yazayım,yemek yemeye sonra

⭐Mutfak masasını topladım
⭐Buzdolabının alt bölümü silip yeniden düzenledim
⭐Mutfak koltuğunu çekip arkasını süpürdüm
⭐Un kovasını doldurdum
⭐ Çöpü değiştirdim,çöp kovalarını yıkadım
⭐Tost makinesi plakalarını yıkadım,taktım makineyi yerine kaldırdım
⭐Ocağı sildim,tellerini yıkadım
⭐Semaveri sildim

X