Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evin temel ihtiyaclarini yapip bu gunumu dinlenmeye ayirmak amacindayim.
Cunku dun baya bi kaldirdim her yeri..
Bugun ufak tefek eylemlerde bulunurum belki..

Odev olarak petekleri silerim sirkeli su ile aman aman sizler de sakin kimyasallarla silmeyin sonra isindigi zaman petek, o kimyasallar buharlasip cigerlerinize iner:KK43:

Kankim benimmmm gel sarilak:KK60:
Ben de sana bayiliom , ruh esim olabilirsin😍🤩🤭

Bak bizim gibiler için bu şekilde hali temizliği yapabiliriz diye düşündüm.

Hali fircamiz yok diye evde kullanılmamış lifimiz de mi yok 🤣

Önce video sonra işe başlıyorum daha güzel oluyor ❤

Bak bizim gibiler için bu şekilde hali temizliği yapabiliriz diye düşündüm.

Hali fircamiz yok diye evde kullanılmamış lifimiz de mi yok 🤣

Önce video sonra işe başlıyorum daha güzel oluyor ❤

Beyaz sabun asktir, arap sabunu da keza oyle..

Benim salondaki shaggy hali deli edio beni sac falan da arasina yapisip kalio :olamaz:
Kusmam gelio, saglam durumda atmiyim degerlendiriyim diorum ama bi daha o tarz hali almammm

Bende makinayı boşalttım kirlileri attım
Renklileri yıkatip serdim dev gibi çamaşır kurutmaligima 🙈
Wc lavabo ovdum ufaklığı doyurdum
Oyuncakları toplattim süpürdum
Yatakları düzeltmedim eşim uyuyor
Şimdi salonun petekerini silmeye gidiyorum

Beyaz sabun asktir, arap sabunu da keza oyle..

Benim salondaki shaggy hali deli edio beni sac falan da arasina yapisip kalio :olamaz:
Kusmam gelio, saglam durumda atmiyim degerlendiriyim diorum ama bi daha o tarz hali almammm

25 dakikada 2 hali tamam ayy çok mu hızlıyım ne :KK76: ama halilarim kucuk çok yoruldum kac kilo verdim acaba 🤣

Cocuk odasını ve salonu sildim.
Peteklere gecicem az dinlenim de ama çok güzel oldu yeni yıkanmış gibi beyaz sabun tüm sorunu çözüyor.
Petekleri neyle silsem acaba:işsiz:

Ocağa çocuklarımın çorbasını koyup petekleri öyle silecem ikisi aradan çıkmış olur.
Mis gibi taze tarhana çorbası yapicam evimin neşe kaynakları içsin ben temizlik yaparken bana yardım etmeye çalışmaları görmeye değer.

M merve_eymen un videolarını izledikçe benimkileri izlemiş gibi oluyorum onun çocuğu da çok sevimli maşallah .
Bugün onun bir kac videosuna da bakicam o da bana çok güzel moral oluyor gaz veriyor.

Iyi ki bu sayfayı kesfetmisim .
Çok mutluyum :KK36::KK36::KK36:

Ocağa çocuklarımın çorbasını koyup petekleri öyle silecem ikisi aradan çıkmış olur.
Mis gibi taze tarhana çorbası yapicam evimin neşe kaynakları içsin ben temizlik yaparken bana yardım etmeye çalışmaları görmeye değer.

M merve_eymen un videolarını izledikçe benimkileri izlemiş gibi oluyorum onun çocuğu da çok sevimli maşallah .
Bugün onun bir kac videosuna da bakicam o da bana çok güzel moral oluyor gaz veriyor.

Iyi ki bu sayfayı kesfetmisim .
Çok mutluyum :KK36::KK36::KK36:
Ayyy çok çok mutlu oldum🥰🥰🥰🥰🥰

X