- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.949
- 598
- 36
Ben ders grubumu yöneticiler harici mesaj gönderimine kapalı kullanıyorum ben ödevleri notları çalışmaları ordan gönderiyorum onlar da bana özelden dönüş yapıyorlar. Hoş öğretmen kapatmasa da özelden dönüş yapılmalı benceWC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Salona gecemedim daha nevresim degistircem birde.
Bide size bişey sormak istiyorum öğretmenimiz önceden guruba video fotoraf attirmiyordu kendi numarasına atiyorduk iki haftadır guruba çocukların fotolarını videolarını attırıyor ben birazcık rahatsız oldum velilerin bı çoğunu tanımıyorum onların galerilerinede gidiyordur fotoğraflar yersiz bi durum mu sizce öğretmene söylemelimiyim
O zaman ben söyleyim rahatsız oldum diyim. Önceden bizde Kendi özeline atiyorduk ama sonra ne oldu anlamadım.Ben ders grubumu yöneticiler harici mesaj gönderimine kapalı kullanıyorum ben ödevleri notları çalışmaları ordan gönderiyorum onlar da bana özelden dönüş yapıyorlar. Hoş öğretmen kapatmasa da özelden dönüş yapılmalı bence
Özelden söyle canım o da velilerin mesaj gönderimine kapatacaktır bence dikkatinden kaçmıştır hem gruptan kim ne ödev göndermiş takibi daha zorO zaman ben söyleyim rahatsız oldum diyim. Önceden bizde Kendi özeline atiyorduk ama sonra ne oldu anlamadım.
Hoşbuldum
HoşbuldumGünaydın hanimlar.
Bugün;
Kuruyan camasirlari katlicam
Toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Evi süpürüp silcem
Sabahtan yemegimin birini yaptım evi toparladim yatagi havalandırıp topladim.
Kahvemi icip toza tuvaletlere giriscem. Bugün islerimi erkenden bitirme planım var.
Hatta bonus usûlü saat tutcam
Nego Canim hosgeldin ❤
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Özelden söyle canım o da velilerin mesaj gönderimine kapatacaktır bence dikkatinden kaçmıştır hem gruptan kim ne ödev göndermiş takibi daha zor
Teşekkür ederim inşallah hemen iyileşirGeçmiş olsun canım Allah şifa versin zor oluyor çocukların hastalıkları tez zamanda toparlanır inşallah
Ben de baktım kimsecikler yok başladım yaptım bişiler. Sonra yine toplantı belası vardı o sürdü 1 buçuk saat şimdi de bi hastaneye gidip gelcem. Döndüğümde yazcam yaptıklarımııpawimsabah sekizde kalktım çamaşır katladim biraz. sonra oğlanı kreşe beraber bırakalım dedi eşim. biraz da yürüyüş yaptık. şimdi girdim eve:)
günaydın bu arada
Bence söyle ben olsam bende rahatsız olurdumWC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Bide size bişey sormak istiyorum öğretmenimiz önceden guruba video fotoraf attirmiyordu kendi numarasına atiyorduk iki haftadır guruba çocukların fotolarını videolarını attırıyor ben birazcık rahatsız oldum velilerin bı çoğunu tanımıyorum onların galerilerinede gidiyordur fotoğraflar yersiz bi durum mu sizce öğretmene söylemelimiyim
Ben özelden gönderiyorum,ortak gruplara sevmiyorum atmayıWC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Hoşgeldiin
Hoşgeldin
Hoşgeldin arada uzaklaşmak lazım diye düşündün heralde
Hoşgeldinnnnn
Hoşbuldum
Hoş geldin iki gözümün çiçeğiHoşbuldum
HoşbuldumHoş geldin iki gözümün çiçeği
Bende çok rahatsız oldum tanımadığım insanların telefonunda çocuğumun fotosu benim telefonumda da onların çocuğunun fotoları varBen özelden gönderiyorum,ortak gruplara sevmiyorum atmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?