Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mardin yemeğisenbusek ne ki acaba
dur bakimMardin yemeği
şu an kalıcı rahatsızlık ketarokonjoktivit bu hastalığa da adenovurus sebep olurmuş. bende bilmek istiyorum geçirdiğim Corona ise aşı olmam en azından inşallah bilgisi olan vardır. Birde Bu hastalığı bir gozumde ağır diğerinde normal sekilde gecirdim. O zaman anladım ne yapsak tek gözümüzün sukrunu odeyemeyiz. KÖr kalma ihtimali de oldu o ara bana deseler dunyayimi istersin gözünü mu deseler gözümü secerdim. Rabbim sahip olduğumuz her şeye sahipken kıymet bilmeyi nasip etsin.Bugün sadece 3 öğün yemek hazırlama ve sadece Sofra toplama. Mutfak tezgahimi gören yakmak isteyecektir. kolumun ağrısı gecmedi. migr3nim tuttu. Gözlerim çok fena ağrıyor. Arkadaşlar ben geçen sene Mart da gözümden çok ağır bir hastalık geçirdim konjoktivit dediler. gözümden ic kanama gecirdim. Şimdi şükür iyi hala bazı kusurlar kaldı ama. BunÜ duyan bazı saglikcolar Corona vurusun gözüne bulaşmış dedi doğru olabilir mi. doktorda vitus dedi. Bunin Corona olup olmadığını anlayabilmek yolu varmiki.
Şuan çektiğin acıya alışıyorsun ve zamanla farkında olmuyorsun. Ama unutulmuyor. Hatta çok garip ama yaşarken olduğundan daha fazla aklıma geliyor. Bilmiyorum belki de insan kaybedince değerini anlıyor.Evet temizlik yapmıştım yeni oda kendi titiz çok severdi temiz evi.
Bu boşluğa nasıl alışılıcak bilmiyorum herkes nasıl alıştıysa bende alışıcam illaki.
Rahmetli demek garip geliyo zoruma gidiyo haşa ölümü sorgulamak gibi olmasın diye dile getirmek istemiyorum.
Öyle işte limonsuzum ❤
Bugün sadece 3 öğün yemek hazırlama ve sadece Sofra toplama. Mutfak tezgahimi gören yakmak isteyecektir. kolumun ağrısı gecmedi. migr3nim tuttu. Gözlerim çok fena ağrıyor. Arkadaşlar ben geçen sene Mart da gözümden çok ağır bir hastalık geçirdim konjoktivit dediler. gözümden ic kanama gecirdim. Şimdi şükür iyi hala bazı kusurlar kaldı ama. BunÜ duyan bazı saglikcolar Corona vurusun gözüne bulaşmış dedi doğru olabilir mi. doktorda vitus dedi. Bunin Corona olup olmadığını anlayabilmek yolu varmiki.
şu an kalıcı rahatsızlık ketarokonjoktivit bu hastalığa da adenovurus sebep olurmuş. bende bilmek istiyorum geçirdiğim Corona ise aşı olmam en azından inşallah bilgisi olan vardır. Birde Bu hastalığı bir gozumde ağır diğerinde normal sekilde gecirdim. O zaman anladım ne yapsak tek gözümüzün sukrunu odeyemeyiz. KÖr kalma ihtimali de oldu o ara bana deseler dunyayimi istersin gözünü mu deseler gözümü secerdim. Rabbim sahip olduğumuz her şeye sahipken kıymet bilmeyi nasip etsin.
Şuan çektiğin acıya alışıyorsun ve zamanla farkında olmuyorsun. Ama unutulmuyor. Hatta çok garip ama yaşarken olduğundan daha fazla aklıma geliyor. Bilmiyorum belki de insan kaybedince değerini anlıyor.
Benim de zoruma gidiyor, zorlanıyorum. Bazen ailemle konuşurken babamı soracak oluyorum da son anda yutuyorum kelimelerimi.
Veren de o alan da o. Bunun bilincindeyiz çok şükür bonusum![]()
Bugün evde değildim ama görevleri aldım yarına sakladım :)1 ocak ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Mutfak tezgahını dezenfekte etmek
Mutfak da bir çekmece düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Kaç kere yıkadın bugünWC yi de yıkadım ben
Çok görünsün diye giKaç kere yıkadın bugüntaşları aşındı rahat bırak artık
![]()
Topluydu şuan her yer nar ve nar suyuMutfaklar toplandı mı
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Kıyıp oturamam ben olsamWC yi de yıkadım ben
Ay hadi ya ne olduTopluydu şuan her yer nar ve nar suyu![]()