• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende bugun hiç bi iş yapamıyorum eşim evde kahvaltıyı 12 de yaptık kızımı uyuttum şimdi kahve iciyoruz, sürekli bişeyler yemek istiyor bulasık hiç bitmiyor. Güya diyete basladım🙈
IMG-20210101-WA0000.webp

Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadım 😞 burda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum🙏🏼 Hayırlı sağlıklı seneler bu arada💕

Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadım 😞 burda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum🙏🏼 Hayırlı sağlıklı seneler bu arada💕

hoşgeldin aramıza:) ben de burası sayesinde takıntılarım yenip düzen kuruyorum. kendi halimde başarılı biri değilim:)

umarım istediğin tüm hedeflere ulaşırsın. hayırlı seneler:)

Tabii ki canım Nego Nego başkanımız ve arkadaşlar sayesinde bayağı toparladım ben de. Ayrıca hastalarımıza da dua ediyoruz valla bura sayesinde elim temizliğe ağzım duaya alıştı. Birbirimizi tanımadığımız için tam Allah rızası için okuyorum duaları da. Vay aslında ben ona kızgındım olmuyor.....
tekrardan hoş geldin......
Burası candır can.......

hoşgeldin aramıza:) ben de burası sayesinde takıntılarım yenip düzen kuruyorum. kendi halimde başarılı biri değilim:)

umarım istediğin tüm hedeflere ulaşırsın. hayırlı seneler:)
Hoşbuldum teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için inşallah 😊

Mutfagi toparladim bulasik makinesini yerlestirdim. Buzluktan yemeklik cikardim buzu çözülsün yemege giriscem. O ara cekmeceyi silip duzenlesem iyi olcak:kahve:

Tabii ki canım Nego Nego başkanımız ve arkadaşlar sayesinde bayağı toparladım ben de. Ayrıca hastalarımıza da dua ediyoruz valla bura sayesinde elim temizliğe ağzım duaya alıştı. Birbirimizi tanımadığımız için tam Allah rızası için okuyorum duaları da. Vay aslında ben ona kızgındım olmuyor.....
tekrardan hoş geldin......
Burası candır can.......
Ne yalan söyliyim hepinizi tanımadan konuşmadan çok sevdim ben zaten çok samimisiniz burdada çok güzel yoldaş olmuşsunuz birbirinize 😌 teşekkür ederim çok 🙏🏼

Back
X