Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bazen böyle oluyor ya anlamıyorum teli alıyorum okuyorum çıkmam gerekiyor yazamıyorum bi daha giriyorum yine aynısı.
DOğum günleri falan yoğun geçti biraz
Bende öyleyim alıntıları yapmısım mesela dün kalmış öylece🥲
İmplant yaptırıyorum, bugün vidası takıldı. O an hissetmedim ama eve gelince uyuşukluk geçti nasıl ağrıdı ya 🥹 başımı kaldıramıyorum resmen saatlerdir
Geçmiş olsun Arya orda igne yapmadılar mı sana kalcadan bi agrı kesici iltihap önleyici igne yaptılar bana agrım hic olmadı çok şükür. Pazartesi gitcem orayı tekrar kesip üst vidası mı ne takılacakmıs
Eki Görüntüle 3578352
Bende yapayım dedim de hahah hiç benzemedi
Maşallah tam senin gibi ne kadar güler yüzlü🤪

İyi akşamlar hanımlar
Kendime cok yükleniyorum sanırım
Cocukları parka götürüp oynatmak icin çırpınıyorum resmen.
Dün sabahtan yemekleri yaptım evi süpürdüm topladım cam balkon yapıldı gittiler salonu antreyi elimle sildim süpürüp sonra cocukları parka cıkardım 2 saat gelince kvdegil yemege geldi annemgil caya geldi öyle yoruldum
Bugun yine Arda cıkana kadsr islerimi hallettim arkadas kahveye geldi ictik çocukları parka cıkardım 3 saate yakın parktaydık geri komsuyla bize cıktık kahve ictik cocuklar oynadı gittiler evi topladım hamur oynamışlar her yer hamur oraları temizledim. Meteye yemek yedirdim uyuttum. Vee aksama kadar bisey yemedim 8de bi sandvic yedim hızlıca onlar duruyorum sütlac yapmıstım metenin yarım kasesi duruyo onu yerim belki bi enerji gelsin diye

İyi akşamlar hanımlar
Dün sabahtan yemekleri yaptım evi süpürdüm topladım cam balkon yapıldı gittiler salonu antreyi elimle sildim süpürüp sonra cocukları parka cıkardım 2 saat gelince kvdegil yemege geldi annemgil caya geldi öyle yoruldum
Bugun yine Arda cıkana kadsr islerimi hallettim arkadas kahveye geldi ictik çocukları parka cıkardım 3 saate yakın parktaydık geri komsuyla bize cıktık kahve ictik cocuklar oynadı gittiler evi topladım hamur oynamışlar her yer hamur oraları temizledim. Meteye yemek yedirdim uyuttum. Vee aksama kadar bisey yemedim 8de bi sandvic yedim hızlıca onlar duruyorum sütlac yapmıstım metenin yarım kasesi duruyo onu yerim belki bi enerji gelsin diye
Can boğazdan gelir ye birseyler de enerjin gelsin 🌸 bazen çocuklara ev işlerine misafire o kadar odaklaniyoruz ki kendimizi unutuyoruz😑

İyi akşamlar hanımlar

Çok yoğun olduğunda çıkarmasan daha mı kötü oluyor? Erkek çocuk çok zor Allah güzel huy nasip etsin yavrularımıza inş

Can boğazdan gelir ye birseyler de enerjin gelsin 🌸 bazen çocuklara ev işlerine misafire o kadar odaklaniyoruz ki kendimizi unutuyoruz😑
Sütlac yedim simdi sırf enerji olsun diye. Evet cocuklar olunca yorgunum diyemiyosun hakkın yok gibi bişey.
Çok yoğun olduğunda çıkarmasan daha mı kötü oluyor? Erkek çocuk çok zor Allah güzel huy nasip etsin yavrularımıza inş
Arda her gün cıkıyo bonus bizim bura müsait otopark var kültür merkezinin bomboş açık otoparkı bide top oynamaya cıkıyo bizim balkonda orayı tam görmesede görüyo arkadaşlarıyla yazın hava kararana kadar gelmiyolar eve. Haliyle Arda gidince Meteyi durduramıyorum evde cok aglıyo bide sabah 6 bucukta kalkıyo yaz tarifesine geçti yazın böyle kışında 7 bucuk en geç 8 öğlende uyku yok vakit gecmiyo evde ben ne yapabilirim ki 6 bucukta kalkan bi cocukla aksama kadar. Yazın her gün istisnasız biz 2 3 saat parka gidiyoruz

Sütlac yedim simdi sırf enerji olsun diye. Evet cocuklar olunca yorgunum diyemiyosun hakkın yok gibi bişey.

Arda her gün cıkıyo bonus bizim bura müsait otopark var kültür merkezinin bomboş açık otoparkı bide top oynamaya cıkıyo bizim balkonda orayı tam görmesede görüyo arkadaşlarıyla yazın hava kararana kadar gelmiyolar eve. Haliyle Arda gidince Meteyi durduramıyorum evde cok aglıyo bide sabah 6 bucukta kalkıyo yaz tarifesine geçti yazın böyle kışında 7 bucuk en geç 8 öğlende uyku yok vakit gecmiyo evde ben ne yapabilirim ki 6 bucukta kalkan bi cocukla aksama kadar. Yazın her gün istisnasız biz 2 3 saat parka gidiyoruz

Yazın mecbur kurs falan yoksa gideceği park en iyisi

Günaydın hayırlı sabahlar 💚
Hayırlı cumalar 🍉

Screenshot_20250418-064128_Instagram.webp

Dün akşam yemeği sonrası biraz uzandım✅️ yani onlar yerken🙄
Sonra kalktım ✅
Mutfağı temizledim Bulaşık m.boşalttım✅
Kirlileri koydum ✅
Ocak tezgah sildim✅
Fasulyeyi ilk defa düdüklü de yaptım baya beğendim onu normal tencereye aldım✅️ dolaba kaldırdım ✅
Çay demledim✅
Her yeri günlük süpürdüm✅
Mutfak yerini ıslak mendille sildim✅
Bazı dolap kapaklarını da şöyle bi üstten sildim✅️ Mutfak peteği çok gözüme çarptı sadece çarptı aklımda olsun dedim🤓
Antre aynasını sildim ✅
Banyo aynasını da sildim✅
Biraz ders çalışmaya oturdum ama başka şeyler gelişti onları okudum ✅🤲🏻
Sonra Yatsı namazını kıldık✅
Sonra Oğlumu uyuttum ve bitiş ✅

Elhamdülillah 🤲🏻❤️

Back
X