- 23 Mart 2022
- 16.432
- 64.962
- 548
- 41
Kocaman yüreklimmmm kalbini sevdiğim

tabiki penyezcim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman yüreklimmmm kalbini sevdiğim
tabiki penyezcim![]()
Daha zabahınan böyleyim
Valla yaş belirtmesi yapamadım yaa keşke yazsaydım genç kızlar diyeNeden acaba nasıl dediysen bizi elin uygulamalarına
Niye sen nasıl oturuyorsun kiBenim oturuşumu gördün mü efser tanımadım yani kendimi
Günaydın cici kızlar![]()
Aynen fazlaOnu bile görmedim o kadar hanım ki penyezime bile fazla
Yokum ki resimde küçük çıkayımPenyeze bak benden küçük çıkmış
Bir tek omuzlardaki şal da gördüm gendimiGönül bunlara ekleme yapmış işte böyle kalmamış sen gendini gördün mü
Aynen fazla
Yokum ki resimde küçük çıkayım
Bir tek omuzlardaki şal da gördüm gendimi![]()
Limitim dolmuş yaa ben kaç gündür çok darladım onu 12 saat sonra yapacakmışGönül anlatıyor şu an gibitiye![]()
Eveett
öyle bir kadınımLimitim dolmuş yaa ben kaç gündür çok darladım onu 12 saat sonra yapacakmışama
Efser i yaptım vallahi orta yaşlı yazdım
Valla aynısı yüzün tam yıvarlak değil ama çok benzemiş senden resimden daha güzelsin o ayrıAyyyy pek duygulandım kendimi görünce
işte bu benim tam tam gönülüm
Hepsi aynen böyle Elhamdülillah
Kuran masamda
Baş örtü bağlamadan
Gözlük
Elindeki tesbih
Bilgisayar
Kalemlik
Not defteri
Yav ekleme yapmadım kii bu kadar yazdımGönül bunlara ekleme yapmış işte böyle kalmamış sen gendini gördün mü
12 Ekim 2024 de mesajı nerden buldun şimdigecen senenin cevizi mi ağaçtamı kaldı parem
hepimiz biraz gözlüklüyüz ablaCanımsın ama o görsel sensin
Ben neredeyimgözlüklü biri yok
![]()
Tısladım gülerken ya offf dedim heralde pare geldi görmedim hahhaha bi de yaşlı gadınları beğenmiyoruz12 Ekim 2024 de mesajı nerden buldun şimdi![]()
hayda bende nerde çıktı ceviz12 Ekim 2024 de mesajı nerden buldun şimdi![]()
hayda bende nerde çıktı ceviz diyorum
kurt kuş yemiş onu dedim kalp büyüklüğünnün yan etkileri pareminde yüreği ağzına grlmiştir şimdi![]()
Yok yaa demedim aslındaAyrıyetten 50 yaş üstü falan mı dedin Gönül![]()
Evet abla aynen böyle yazdım çok güzel olduuAyyyy pek duygulandım kendimi görünce
işte bu benim tam tam gönülüm
Hepsi aynen böyle Elhamdülillah
Kuran masamda
Baş örtü bağlamadan
Gözlük
Elindeki tesbih
Bilgisayar
Kalemlik
Not defteri