- 13 Mart 2019
- 15.435
- 58.606
- 598
Çok iyi ya bende bi bakarımBen hafif kaşıntı yanma falan olursa hemen 1 damla damlatıyorum. Ahsende de kullanıyordum bezliyken her kakadan sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi ya bende bi bakarımBen hafif kaşıntı yanma falan olursa hemen 1 damla damlatıyorum. Ahsende de kullanıyordum bezliyken her kakadan sonra
Ben de kızlarıma kullandım yazın havuza denize girerken mikrop vs kapmasınlar diye.Ben hafif kaşıntı yanma falan olursa hemen 1 damla damlatıyorum. Ahsende de kullanıyordum bezliyken her kakadan sonra
Ben trendyoldan aldım canım.Trendyoldan alabilir miyim yoksa eczaneden mi alayım?
Amin inşallah ablacım evett gaZdaninşallah uykuları düzene girer bi an önce gazımı var neden uyumuyo
benim oğlumda bebekken gaz sancısı çok oldu dr küçük havluları ısıt ısıt karnına koy demişti , sende öyle bi dene sıcak iyi geliyo rahatlıyo ütüyle ısıtıp koymuştum sık sıkAmin inşallah ablacım evett gaZdan
E güzel kokuyor yazmışlardıSelam kızlar.
Durun neler yaptığımı yazmadan şunu dicem.
Nioli kızımda bende kullanıuoz evet çok işe yarıuor ama çoook kötü kokuyor beee
Kıyamam ya geçmiş olsun canım1 haftadır geçen öksürük geri geldi neyseki ilk baştaki gibi olmuyor boğucu değil
Selam kızlar.
Durun neler yaptığımı yazmadan şunu dicem.
Nioli kızımda bende kullanıuoz evet çok işe yarıuor ama çoook kötü kokuyor beee
Keskin bir kokuE güzel kokuyor yazmışlardı![]()
Markasıyla alakalı bence bende kullanıyorum beni rahatsiz etmediE güzel kokuyor yazmışlardı![]()
Bence amaE güzel kokuyor yazmışlardı![]()
Noldu hayalCanım sıkkın yatağı bile toplamadım hazırlanıp anneme geçeceğim