Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim evdeydi canım giremedim. NasılsınGünaydın
Bir süredir denk gelmiyorduk sanki
Nioli yağını tavsiye ederim Mavibaloncuk.Çok geçmiş olsunbnde de idrar yolu enfeksiyonu var ve sürekli oluyor ne yapsam geçip yeniden başlıyor nioli yağını duydum ama kullanmadım iyi gelir mi acaba
Bende de maalesef 1 senedir akıntı oluyor. İlaçlar fayda etmedi. İşe yarar mı sence ?Nioli yağını tavsiye ederim Mavibaloncuk.
Çamaşırına 2 damla damlat çok iyi geliyor.
Nette de araştırabilirsin, direkt kesiyor, kaşıntı, iltihap ne varsa.
Kokusu biraz keskin ama hoş.
İnsanlar sadece kokusu için bile kullanıyormuş ama şifalı birşey. Doğalını al![]()
İyiyim şükürEşim evdeydi canım giremedim. Nasılsın![]()
Pinhancım ev sirkesi varsa peçeteyi ıslatıp çamaşırına koy. Çok faydası oluyor.Geçmiş olsunHerkese günaydın hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun dileklerine teşekkürler kızlarcım
Geceyi sıkıntılı geçirmedim çok şükür.
1 kez wc ye gittim, sabah da bir kez.
Ağrım sızım, yanma acı vs yok. Sadece aşırı gittim.
Bol su içip çok wc gidersen mikrobu atarsın diyor nette.
Şimdilik dr falan gitmicem.
Sabah işlerimi yaptım, haberlere oturdum.
Limonsuz senin ki kimyassl olmuştu demi, kürtaj olmadınSağlık ocağına gideceğim ama o kadar uykum var ki hiç halim yokbuaralar hep uyumak istiyorum kan değerlerime vitaminlerime bi baksınlar bakalım .
Evet canım gerek kalmadı şükür.Limonsuz senin ki kimyassl olmuştu demi, kürtaj olmadın
En büyük sorunumuz az su iiçmemiz bende ne zaman ihmal etsem su içmeyi hemen başlıyor enfeksiyonNioli yağını tavsiye ederim Mavibaloncuk.
Çamaşırına 2 damla damlat çok iyi geliyor.
Nette de araştırabilirsin, direkt kesiyor, kaşıntı, iltihap ne varsa.
Kokusu biraz keskin ama hoş.
İnsanlar sadece kokusu için bile kullanıyormuş ama şifalı birşey. Doğalını al![]()
Kişisel hayatımı düzene sokmam lazım.
Fiziksel olarak sağlıklı hissetmiyorum.
Ama doktor gezesim de yok.
Öncelikle akşam erken yatmalıyım.
Sabah daha zinde uyanmak için.
Kahvaltıma özenmeliyim, nasılsa yalnızım diye geçişritiyorum.
Beyaz ekmeği kesmeliyim.
Pilatese gitmediğim günlerde de evde bir hareket bulmalıyım.
Çünkü bana iyi geliyor bacaklarımın ihtiyacı var.
Hareket iyi geliyor.
Takviye almalıyım.
Kuran okumayı düzene sokmalıyım
Okuyacağım kitaplar var, başlamalıyım
Ev işlerine yıpranmadan düzen getirmeliyim
Sosyal medyayı azaltmalıyım
Gün içinde izlediğim binbir türlü video, kah gülüyor, kah ağlıyorum derken beynimin dolduğunu hissediyorum. Bilmemek iyidir bazen...
Şunları yaparsam iyi hissedicem![]()
Bence yarar, bana çok faydası oldu.Bende de maalesef 1 senedir akıntı oluyor. İlaçlar fayda etmedi. İşe yarar mı sence ?
Ayy ben de öyleyim yahu.En büyük sorunumuz az su iiçmemiz bende ne zaman ihmal etsem su içmeyi hemen başlıyor enfeksiyon