Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğrudur ya araya kaynamıştır
Biz defalarca yazmanıza rağmen okurken hala aa bu kadar çıcğu mu varmış aaa burda mı yaşıyordu diyorum kendi adıma yeni yeni yerleşiyor 🫢
Tekte bende aklımda tutamam ama herkes söyleyince sanki ben sormuşum ama kendimi söylememişim gibi olmasın diye direkt alıntıladım :D
Ben arkadaşımın evine 5. Gidişimde bile yol tarifi soruyorum farklı sayılmam bence :D

günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir

Çook geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin inşallah annenle sana papatya. 🙏🏻

Ben gebelikte bebek mideyi ne kadar sıkıştırıyo merak ediyorum. Annemin normalde reflüsü vardır ama gebelikte yanma olmadı diyor. Akciğerlere kadar sıkıştırıyor falan diyorlar sizin gebelikleriniz nasıl geçti acaba kızlar? Hiç mide sorunu yaşamadım diyen var mı?

Ben gebelikte bebek mideyi ne kadar sıkıştırıyo merak ediyorum. Annemin normalde reflüsü vardır ama gebelikte yanma olmadı diyor. Akciğerlere kadar sıkıştırıyor falan diyorlar sizin gebelikleriniz nasıl geçti acaba kızlar? Hiç mide sorunu yaşamadım diyen var mı?
Annen hamile mi kız

Back
X