- 24 Ekim 2019
- 7.753
- 46.425
- 548

Allah damatlığını da göstersin diyeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekte bende aklımda tutamam ama herkes söyleyince sanki ben sormuşum ama kendimi söylememişim gibi olmasın diye direkt alıntıladımDoğrudur ya araya kaynamıştır
Biz defalarca yazmanıza rağmen okurken hala aa bu kadar çıcğu mu varmış aaa burda mı yaşıyordu diyorum kendi adıma yeni yeni yerleşiyor![]()
günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Annen hamile mi kızBen gebelikte bebek mideyi ne kadar sıkıştırıyo merak ediyorum. Annemin normalde reflüsü vardır ama gebelikte yanma olmadı diyor. Akciğerlere kadar sıkıştırıyor falan diyorlar sizin gebelikleriniz nasıl geçti acaba kızlar? Hiç mide sorunu yaşamadım diyen var mı?
Yok kız. Hamileliğini hatırlıyo ordan biliyoAnnen hamile mi kız
HahahahYok kız. Hamileliğini hatırlıyo ordan biliyosende olmuş muydu diye ona da sordum öyle dedi işte
Amin canım sağolasınİnşallah abla Rabbim acil şifalar vesileler göndersin senin miden de iyi okur inşallah![]()
Amin canım sağolasınİnşallah abla Rabbim acil şifalar vesileler göndersin senin miden de iyi okur inşallah![]()
Genelde böyle geçiyormuş ama bakalım artık :)Hahahah
Benim midem bulandıda yandıda ağrıdıda ben hep mideden çektm :))
Sağol canım ☺Çook geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin inşallah annenle sana papatya.![]()
Geçmiş olsunSağol canım ☺
Çok geçmiş olsunKızlar girdim çıktım. Gerçekten korkulacak bişey yokmuş![]()
Geçmiş olsun ablaSağol canım ☺
Hayırdır ufukta düğün mü varGenelde böyle geçiyormuş ama bakalım artık :)
Nasip kısmet bakalım inşallah birkaç seneye :)Hayırdır ufukta düğün mü var![]()
Amaaannn yeni gördüm. Maşallah aslan parçasınaGünaydın hayırlı sabahlar
Oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz inşallah kolaylıkla hallolur![]()
Bunu bende merak ediyorumİyi akşamlar bir soru soracam merak ettiğim için .
Yeni bir temizlik vileda kovası çıkmış . Benzer marka olan modelleride mevcut.
Özelliği şu kirli su ile temiz suyu birbirinden ayırıyormuş.
Bu modeli alıpta deneyen oldu mu ?
![]()