Haklısın bonuscum belki de öyle. Mevsiminde olsa hele tadından yenmez. Şöyle sıcaktan kavrulduktan sonra hava artık serinlemeye başlasaGünü güzel yapan bizim o gün yaptıklarımız aslında.
Akşama bugün için güzel anılarının olmasını istiyorsan ne bulutlu ne yağışlı havayla modunu düşürmeyeceksin.
Güneşin enerjisi bambaşka tabi önümüz zaten yaz bol bol güneş olacak
Ah ah içim paramparçaYazacak bir şey bulamıyorum
Evet çok iyi oldu eşim kıyamadı tek kalmama sağolsun getirdi ailemin yanınaGünaydınçok sevindim tek kalmamana iyi bayramlar canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Amin inşAllah canım benim Allah razı olsunçok şükür iyiyim sen nasılsın
Canım lahana haşlayıp koyuyorlar. Bi araştırıp dene istersen şifa olur inşAllah.
Mekanı cennet olsun inşAllah bonusum
Bayramı başlatmayanlara aşk olsun diyorumBayramın 3.günü benim için bayram bitmiş oluyor.
Gerçi hiç başlamış gibi de değildi de
Sabah kahvaltı hazırlayıp, masayı topladım.
Çay bardakları sararmış gibi geldi hepsini çamaşır suyuna koydum.
Ocağı sildğm, demirlerini makinaya attım.
Fün geldik eve valizi boşaltıp kirlileri makinaya attım.
Evi topladım, havalandırdım.
Evlendiğimden berş hep böyleBayramı başlatmayanlara aşk olsun diyorum
Katılıyorum yaa çocuk bile çalmadı kapımızı. Eskiden akşama kadar dünya çocuk gelirdi. Dedemlere herkes gelirdi şimdi kimse gelmiyor. Böyle böyle bitiyor bayramlarEvlendiğimden berş hep böyle
Eşimin ailesi şehir dışında herkes. Bi annesigil burda.
Öyle olunca gidecek bir yer olmuyor, bize gelende olmuyor.
Benim ailemde burda değildi.
Halbuki çocukken ne güzeldi kapımızın önü hep kalabalık olurdu ayakkabılardan.
Şekerliğe şeker koymaya bazen fırsat bulamazdık ya.
Misafir gelmeden tabakları hazır ederdik yetişemeyiz diye. Ahh ahh
Şimdi bayram tatile gitmek demek olduKatılıyorum yaa çocuk bile çalmadı kapımızı. Eskiden akşama kadar dünya çocuk gelirdi. Dedemlere herkes gelirdi şimdi kimse gelmiyor. Böyle böyle bitiyor bayramlar
Ben de siğil için kullanmıştım bunumavibaloncuk benim nasır için kullandığım losyon bu
Bizde halen devam ediyor küçük yerde yaşadığım içinKatılıyorum yaa çocuk bile çalmadı kapımızı. Eskiden akşama kadar dünya çocuk gelirdi. Dedemlere herkes gelirdi şimdi kimse gelmiyor. Böyle böyle bitiyor bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?