Bir keresinde bir yerde okumuştum annemin çok kalbini kırdılar annem de kalktı sütlaç yaptı@-Hayal negatif yazdım diye yanlış anlama sakın guzum sen öyle hissetsen de düşünsen de yardımsız kendin çıkıyorsun yine o moddan.
Feraceli sen de aynen bir bakıyorum söylene söylene şikayetli bi mesaj yazmışsın sonra işlerini yazmış emojiler koymuşsun.
Zorlansan da yine kendin modunu yükseltmiş oluyorsun
Çok sağol lora Allah herkesin sofrasına bereket versin inşallahYeter bence nanem Allah bereket versin afiyet olsun
Ben niye buna üzüldüm yaBir keresinde bir yerde okumuştum annemin çok kalbini kırdılar annem de kalktı sütlaç yaptıben de öyleyim yani ne kadar kırgın sinirli mutsuz da olsam evimin düzenli olması temiz olması falan bunlar modumu yükseltiyor galiba doğru tespit olmuş
Mesela telaşlı dedikya. Bunları okurken seni gözümde hep koşarak hayal ediyorum gönül sjssjksjSalonu topladım️
Çamaşırlar falan varf6 kurulmuştu onları kaldırdım️
Süpürdüm Toz aldım️
Mutfağın halısını süpürdüm kaldırıldım️
Süpürge filtre fırça detaylı temizledim️
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım️
Koruyanlar yatak üzerine️
Paspasları yıkmaya attım️
Yok bee o kadar da değil şu telefon işin içine girmese bak yazayım diye aldım 15 dk oldu tüüüüMesela telaşlı dedikya. Bunları okurken seni gözümde hep koşarak hayal ediyorum gönül sjssjksj
Maşallah maşallah gene iyi yapıyon koz gönül ben sabahtan beri bi bulaşık mak boşalttımYok bee o kadar da değil şu telefon işin içine girmese bak yazayım diye aldım 15 dk oldu tüüüü
Ben koşmaya devam
Bizim hep değiştiği için izin g9nleri benim daha çok karışıyor neyse dobarlanıcazMaşallah maşallah gene iyi yapıyon koz gönül ben sabahtan beri bi bulaşık mak boşalttım
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ya keşke kocalar hergün çalışsaevimin düzeni bozuluyor
Bonusun yazdıgı gibi ben öyle hissediyorum ikinizide
Evet parişim sen cok tatlısın düsündüm bulamadım valla. Biraz daha kapalı bi kutu gibisinYa ben ben ben
Ne kadar tatlıyım demi
Aa bak evet gönül hep bi telaş içinde gibiOy penyezimbilmem ki doğru yorumlar mıyım.
Bence
Efserle kişilik olarak sabırlı ve olumlu tarafınız benzeşiyor penyezim. Bir olaya yorum yapınca yaşıt olarak daha olgun ve aynı taraftan bakıyorsunuz bu da sizi benzer göstermiş olabilir.
Hayalle feraceli bence benzeşmiyor. Hayal daha fazla kapalı kutu gibi.
Feraceliyi çok tanımıyorum fazla yorum yapamıyorum o yüzden.
Belki negatif düşünme konusunda bazen benzetiyosundurilknurrr22
Gönülle swette kararsız kaldım.
Tam benzer taraflarını düşüncekken kafamdan konuşma balonu çıkarmıi şeklindeeee...
Gönülün telaşlı halleri gelip bi çizik atıyor sweet ondan daha sakin kalıyor
Sero demis o kadar zıtız ki yani arkadaş olmasak ve baska bi yerde öylesine tanıssak kesin birbirimizden nefret ederdikBenzediğimizi hiç düşünmüyorum açıkçasıbende seni ve seroyu benzetiyorum zaten kankasınız
Demi kesinlikle öyleBonusu kimseye benzetemem mesela farklı ve özgün bir karakter. Yeri geliyor yaşıt gibi davranıyor yeri geliyor olgun edasıyla yorumluyor
Strecle iyice sar buzdolabının alt tarafında dursa olur dışarda fırının icinde de dursa olur ben baklavayı saklıyorum öyle bi ay durdugu oluyo bisey olmuyo1 tepsi kadayıf tatlısı yaptım eşim yine de el açması baklava istiyor, ayy Allah'ım 2 kişiyiz nasıl yiyecez diyorum illa baklava olsun diyorkadayıf kalsa birşey olur mu bayatlar mı
Ay annen ben ya üzüldüm suan bazen kendime cok kızıyorum kırıldıgını bi belli etsene yok edememBir keresinde bir yerde okumuştum annemin çok kalbini kırdılar annem de kalktı sütlaç yaptıben de öyleyim yani ne kadar kırgın sinirli mutsuz da olsam evimin düzenli olması temiz olması falan bunlar modumu yükseltiyor galiba doğru tespit olmuş
Benim kocam 3 aydır evde utanır mısın sanmamMaşallah maşallah gene iyi yapıyon koz gönül ben sabahtan beri bi bulaşık mak boşalttım
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ya keşke kocalar hergün çalışsaevimin düzeni bozuluyor
Bence de acmayınca kafası dinleniyo insanın bazen vakit geçsin diye acıyorum bende kapatınca diyorum ki niye actım ben bunuNormalde bi şeyler açarım
Bugün hiç bişey dinlemeden yapıyorum kafam rahat resmen
Allahtan diyom 9 gün tatil bize vurmadıBizim hep değiştiği için izin g9nleri benim daha çok karışıyor neyse dobarlanıcaz
Benimde bugün çalışıyor ondan işlendim
Kocan utansın ben niye utancamBenim kocam 3 aydır evde utanır mısın sanmam
Ve tabii elinde olmazsa olmaz süpürgesi ileMesela telaşlı dedikya. Bunları okurken seni gözümde hep koşarak hayal ediyorum gönül sjssjksj
Ot süpürge mi yoksaVe tabii elinde olmazsa olmaz süpürgesi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?