Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir keresinde bir yerde okumuştum annemin çok kalbini kırdılar annem de kalktı sütlaç yaptı ben de öyleyim yani ne kadar kırgın sinirli mutsuz da olsam evimin düzenli olması temiz olması falan bunlar modumu yükseltiyor galiba doğru tespit olmuş

Salonu topladım
Çamaşırlar falan varf6 kurulmuştu onları kaldırdım
Süpürdüm Toz aldım
Mutfağın halısını süpürdüm kaldırıldım
Süpürge filtre fırça detaylı temizledim
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım
Koruyanlar yatak üzerine
Paspasları yıkmaya attım

Ben niye buna üzüldüm ya

Mesela telaşlı dedikya. Bunları okurken seni gözümde hep koşarak hayal ediyorum gönül sjssjksj

Yok bee o kadar da değil şu telefon işin içine girmese bak yazayım diye aldım 15 dk oldu tüüüü
Ben koşmaya devam
Maşallah maşallah gene iyi yapıyon koz gönül ben sabahtan beri bi bulaşık mak boşalttım
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ya keşke kocalar hergün çalışsa evimin düzeni bozuluyor

Maşallah maşallah gene iyi yapıyon koz gönül ben sabahtan beri bi bulaşık mak boşalttım
Haftasonlarını hiç sevmiyorum ya keşke kocalar hergün çalışsa evimin düzeni bozuluyor
Bizim hep değiştiği için izin g9nleri benim daha çok karışıyor neyse dobarlanıcaz
Benimde bugün çalışıyor ondan işlendim

Bulaşık mak. Boşalttım
Kirlileri doldurdum
Elde yılanacak tepsi tava mava yıkadım
Ocak tezgah sildim
Temiz bulaşıkları yerleştirdim
Paspaslar bitmişti mutfağa girmeden onları astım
Kurıtmadakiler kurumuş yatak üstü DAğ oldu yine ama olsun dip köşe düzenli olsun gerisi kolay
Oğlum pike nevresim atmıştım onlar da yıkandı kurutmaya attım

Canım bilemedim @Efser ile kişilik olarak benzerliğimiz var mı?

@Bonus analiz yapabilir belki. Uzun yıllardır bu topikte hepimizi daha iyi tanıyor
Bonusun yazdıgı gibi ben öyle hissediyorum ikinizide
Ya ben ben ben

Ne kadar tatlıyım demi

Evet parişim sen cok tatlısın düsündüm bulamadım valla. Biraz daha kapalı bi kutu gibisin
Aa bak evet gönül hep bi telaş içinde gibi yazdıklarında hissettigim bu şekilde ama
Benzediğimizi hiç düşünmüyorum açıkçası bende seni ve seroyu benzetiyorum zaten kankasınız
Sero demis o kadar zıtız ki yani arkadaş olmasak ve baska bi yerde öylesine tanıssak kesin birbirimizden nefret ederdik
Bonusu kimseye benzetemem mesela farklı ve özgün bir karakter. Yeri geliyor yaşıt gibi davranıyor yeri geliyor olgun edasıyla yorumluyor
Demi kesinlikle öyle
1 tepsi kadayıf tatlısı yaptım eşim yine de el açması baklava istiyor, ayy Allah'ım 2 kişiyiz nasıl yiyecez diyorum illa baklava olsun diyor kadayıf kalsa birşey olur mu bayatlar mı
Strecle iyice sar buzdolabının alt tarafında dursa olur dışarda fırının icinde de dursa olur ben baklavayı saklıyorum öyle bi ay durdugu oluyo bisey olmuyo
Ay annen ben ya üzüldüm suan bazen kendime cok kızıyorum kırıldıgını bi belli etsene yok edemem
Benim kocam 3 aydır evde utanır mısın sanmam

Selammmm
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Cocuklara kahvaltı hazırladım
Buzdolabının icini düzenledim
Yeşillikleri ayıkladım peçeteye sardım tuppere koydum
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Mete ye kereviz yedirdim koca bi tabak ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…