- 13 Mart 2019
- 14.901
- 55.041
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın arkadaşlarımla bizde zıtız demekki sır ordaYok hayalcim bizim ilknurla uzaktan yakından alakmız yok. Her anlamda aşırı zıttız hatta
Nasıl arkadaşlık yapıyoruz dersen ilknurcuğumun herşeyi alttan almasıyla bence![]()
Çok güzel geçsin günlerin parişAy inşallah Nanem❤ geçen yıl Ramazan bayraminda yine izmire geldik canakkaleye gitmiştik
O zamandan beri evden çıkmıyorum
Bence de öyle yaEn yakın arkadaşlarımla bizde zıtız demekki sır orda![]()
Şerbetdin mi kadayıfı Şerbetsiz uzun süre kalır buzluğa da atabilirsin hatta1 tepsi kadayıf tatlısı yaptım eşim yine de el açması baklava istiyor, ayy Allah'ım 2 kişiyiz nasıl yiyecez diyorum illa baklava olsun diyorkadayıf kalsa birşey olur mu bayatlar mı
Bende var ben memnunum. Ama halıda hoşlanmadım şahsen kanepede iyiBugün neler yapıcam bende sıralayım
İki banyo detaylı temizlenecek
Paspaslar yikanacak
Banyo dolapları dökülecek silinecek
Çocuk odası çekmeceler dökülüp düzenlenecek
Nevresim pike yıkanacak
Buzdolabını yeni temizledim️
Mutfak dolapları üzerinden de yeni geçmiştim yine vakit kalırsa bi bakarım
Mutfak halısı silicem
Yatak odası halısı silicem
Bütün halıların üzerinden vi geçerim belki
Yatak başlığı ve oturma odası koltuğunu da bi silsem güzel olur
Ben koltuk yıkama makinesi alcam galiba kullanan varmı![]()
Bende var ben memnunum. Ama halıda hoşlanmadım şahsen kanepede iyiBugün neler yapıcam bende sıralayım
İki banyo detaylı temizlenecek
Paspaslar yikanacak
Banyo dolapları dökülecek silinecek
Çocuk odası çekmeceler dökülüp düzenlenecek
Nevresim pike yıkanacak
Buzdolabını yeni temizledim️
Mutfak dolapları üzerinden de yeni geçmiştim yine vakit kalırsa bi bakarım
Mutfak halısı silicem
Yatak odası halısı silicem
Bütün halıların üzerinden vi geçerim belki
Yatak başlığı ve oturma odası koltuğunu da bi silsem güzel olur
Ben koltuk yıkama makinesi alcam galiba kullanan varmı![]()
Tesekkur ederim Hayalim ❤❤Çok güzel geçsin günlerin parişbol bol eğlen dinlen inşallah
![]()
Yok şerbetini dökmedim pişmiş şekilde bayatlamazsa onu bayramdan sonra yeriz, buzdolabı üst buzluğa sığmaz..Şerbetdin mi kadayıfı Şerbetsiz uzun süre kalır buzluğa da atabilirsin hatta
Yani ikisinden birini yapacam tabiki1 tepsi kadayıf tatlısı yaptım eşim yine de el açması baklava istiyor, ayy Allah'ım 2 kişiyiz nasıl yiyecez diyorum illa baklava olsun diyorkadayıf kalsa birşey olur mu bayatlar mı
Normal dolapta da dayanır o zamanYok şerbetini dökmedim pişmiş şekilde bayatlamazsa onu bayramdan sonra yeriz, buzdolabı üst buzluğa sığmaz..
beyefendi baklava istiyor ama yapacak enerjim yok![]()
Bilmem benziyor muyuzBende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya mesela @Efser vepenyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum
![]()
Gonulmeyvesi ve
sweetgirlcandy de öyle en sonda
-Hayal ve
Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
![]()
Ben sakla diyemicemYani ikisinden birini yapacam tabikişaşırmayın eşim boğazına çok düşkündür maşallahı var baklavayı çok sever bıraksam oturur yer bi tepsiyi
![]()
Yeter bence nanem Allah bereket versin afiyet olsunMisafirlerim yoldalar
Mercimek çorbası
Pide (iç harcını hazırladım fırına gidecek)
Mevsim Salata, Köz patlıcan salatası, Turşu
Sarma ,baklava var
Başka ne eklesem ki yeterli mi