Çamaşır suyu döktüm bekledim diş fırçası ile fırçalayınca tertemiz oldu, egzamam kotulestigi için çamaşır suyu kullanmak istemedim, ama çaresiz kalınca kullandım artikDerz kalemi kullanmayı denediniz mi
Çok mu yordun kendini normal zaman değil bi de gebesinBenim de misafirlerim gitti. Bayağı yorulmuşum. Kızımı uyuttum biraz tv izlciem.
Galiba bir daha iftara kimseyi davet etmicem
Gebesin ekstira yorma kendiniBenim de misafirlerim gitti. Bayağı yorulmuşum. Kızımı uyuttum biraz tv izlciem.
Galiba bir daha iftara kimseyi davet etmicem
Şu sıra kafa tek taktığım bitmeyen regli dönemim
Şu sıra kafa tek taktığım bitmeyen regli dönemim
Diğerlerine gerek kalmadı
Sanırım üst üste gribler kullandığım ilaçlar devreleri yaktı
Bizim aylar hep tutukHAyır bunları yaşamam için dolunaya gerek yok ki el muzaffer daima
Yani hem temizlik hem yemek yordu sanırımÇok mu yordun kendini normal zaman değil bi de gebesin
Ben gitmeyi da çağırmayı da seviyorum. Gitmeyi daha çokGebesin ekstira yorma kendini
Bu sene eşimde kimseyi çağırmayalım mümkünsede gitmeyelimde evde olmak istiyorum diyor bakalım iftarı paylaşmakta başka bir duygu
Eşim bu gibi şeyleri malesef sevmiyorYani hem temizlik hem yemek yordu sanırım
Ben gitmeyi da çağırmayı da seviyorum. Gitmeyi daha çok
Ama bu sene zor geldi ya
İnşallah canımm nasıl geçti misafirli iftarDün hiç dermanım yoktu ondan bu güne kaldı. Neyse rabbğm sağlık versin de yarın da dinlenirim
Ben yokum ben yokum
Ya samimiyetsiz ortamlar güzel olmaz, eşin o yüzden sevmiyor olabilir.Eşim bu gibi şeyleri malesef sevmiyor
Ailecek misafire antipatikler evet iftar davetleri olur ama çok resmi ve soğuk samimiyet olmaz öyle olunca bende gitmek istemiyorum ne yalan diyeyimbenimde ailem tam tersiydi babam yolda geceni iftara davet eder ramazan bereketli gecerdi o samimiyeti arıyorum bir kase çorbayı paylaşmak bir kap yemeğin bereketini görmek yalın sade
yarışsız bir sofra paylaşmanın bereketini hissetmek istiyorum
Güzeldi canım. Gelen arkadaşta masa toplamaya falan yardımcı oldu sağolsun. Ama akşam olunca bi uzanasım geliyor benim. Allahtan erken kalktılar :)İnşallah canımm nasıl geçti misafirli iftar
Oh iyi bi yardım eden olunca güzel oluyorGüzeldi canım. Gelen arkadaşta masa toplamaya falan yardımcı oldu sağolsun. Ama akşam olunca bi uzanasım geliyor benim. Allahtan erken kalktılar :)
İnşallah canım benim aminOh iyi bi yardım eden olunca güzel oluyor
Allah kabul etsin yarın güzelce dinlenirsin
Sen gene geç uyuyacanBacaklarım ve belim ağrımış
Kremayı da yaptım biraz soğuması lazım️
Kekin sütünü vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?