- 24 Ekim 2019
- 7.613
- 45.029
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bi haber hayalcim hadi gözünüz aydınKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Afiyet olsun Allah kabul etsin ablaNapıyonuz kızlar iftara ne yemekler yaptınız,
Ben taze kurufasulye yaptım yazın buzluğa koyduklarımdan badala fasulye si de diyolar İspir fasulye side diyolar ama çok lezzetli normal kuru fasulye den çok daha güzel oluyo, yanına pilav, tarhana çorbası, bakla haşlamıştım onu kavurdum yoğutlarım, salata yaptım bu yemekler yarınada kalır
Süt pişirdim akşam mayalarım
Oruç'un ilk günü çok güzel geçiyo tabi evdeyım sabah uyudum kafam dinç![]()
Hic uyumadı bonus gecede 1 bucukta uyanmıstı ben sahura kalktım o saatten sahura kadar oturmuş. Sabahta 9a geliyodu kalktı yat oglum uyu dinlen vakit gecsin yok. Ama son saatler basladı dayanamıyorum demeye suan aglıyoYatıp uyursa kolay geçer çok heves ettiyse tutsun maşallah ona![]()
Oh maşallah canım. İlk iki gün öyle geciyo sonrası rahat sendr atlatmışsın şükür. Öp yavrunu bizim icinmerhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerimsezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk
böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim
ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım
sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor
![]()
Şükür atlatmıssın hastalıgıÖyle gerçekten canımız sağolsun
Evet bayrama hazırlanırız yavaş yavaş
Biraz oldum gibi 2 haftadır hemen hemen grip gibiydim doktora gittim atlatmışsın bunlar kalıntıları artık dedi
Olsun napalım bizden önemli değil
Tam hastalık zamnı hastaneler doluymuş yaa![]()
Yaprak sardım mercimek çorbası kürdan kebabı pilav bide fincan tatlısı yaptımNapıyonuz kızlar iftara ne yemekler yaptınız,
Ben taze kurufasulye yaptım yazın buzluğa koyduklarımdan badala fasulye si de diyolar İspir fasulye side diyolar ama çok lezzetli normal kuru fasulye den çok daha güzel oluyo, yanına pilav, tarhana çorbası, bakla haşlamıştım onu kavurdum yoğutlarım, salata yaptım bu yemekler yarınada kalır
Süt pişirdim akşam mayalarım
Oruç'un ilk günü çok güzel geçiyo tabi evdeyım sabah uyudum kafam dinç![]()
Ellerine sağlık İlknur en sevdiğim yemeklerden yaprak sarması afiyet olsunEvi topladım
Havalandırdım
Tuvaleti yıkadım
2 makine çamaşır katladım
Resmen kendime is cıkardım sabah yaprak sarıyım dedim icini hazırladım. Bi tencere sardım. Sonra markete gittik annemlerle vakit gecsin diye
Geldim yaprağı pişirmeye koydum
Mercimek çorbası yaptım
Kürdan kebabını yaptım
Tatlıyı yaptım
Pilavı yaptım
Evi süpürdüm pertim cıktı birazda buzluga sardım ama bitmedi daha artık iftardan sonra devam ederim.
Arda da bozmadı orucunu ilk orucu oldu böylelikle![]()
Teşekkür ederim beraber olsun insallahEllerine sağlık İlknur en sevdiğim yemeklerden yaprak sarması afiyet olsun![]()
Ben bir kere aralara ince patates dizip su ile tekrar kaynatıp fazla suyu süzmüştüm azalmıştı tuzuNe cabuk topladınız kızlar ben daha sofranın basındayım şiştim biraz bekledim namaz kılıp devam ediyim dedim simdi bitirdim. Yaprak tuzlu olmus yogurtla hadi bi tık anlaşılmıyo ama yinede bi çözümü vsr mıdır tuzunu almanın
Bende öyle yapmayı denicektim insallah ise yarar o kadar ugrastım bide buzluga sardım gerci icle yaprağa baktım tuzlu degilmis ben üstüne de tuz atmıstım pisirirken salamura degildi yaprak tuzu az olur diye cok olmusBen bir kere aralara ince patates dizip su ile tekrar kaynatıp fazla suyu süzmüştüm azalmıştı tuzu
Ramazanda buralar böyle alışırsınNe cabuk topladınız kızlar ben daha sofranın basındayım şiştim biraz bekledim namaz kılıp devam ediyim dedim simdi bitirdim. Yaprak tuzlu olmus yogurtla hadi bi tık anlaşılmıyo ama yinede bi çözümü vsr mıdır tuzunu almanın