- 1 Aralık 2021
- 13.013
- 44.640
- 548
- 34
Niye böyle düşünüyorsunçok sağol canım şimdi geçti hamdolsun
Aslında çıkarıp koltuğun üzerine sevseydin yada masanın I zaman çok kırışmıyor
Şimdi daha iyi canım çok sağol
Bende de öksürük başladı ve planladığı şeyleri yapamayan tek ben değilmişim bunu okuyunca yalnız olmadığımı farkettim sağlık olsun da hallederiz inşallah
Rabbim şifa versin inşallah belini zorlama
Yeter ki sağlık olsun herşey hallolur
Bende aynı durumdayım bide sanki ramazan ayına girdik ya herşey bitmiş gibi geliyor iş işten geçti gibi hani öncesinde yapacaktın dercesine kendime
Ama içimde bi yerde de yok neden öyle olsun yine yavaş yavaş yaparsın Ramazan bereketiyle diyorum bakalım
CanımGünaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar
Evet doğru diyorsun yapıcam inşallah yavaş yavaş bi evde dursam dermişim de evde durduğum g0nleri de biliyozNiye böyle düşünüyorsun
Evet ramazan öncesi yapmak iyi ama temizlik dediğin zaten kendini tekrar ediyor şimdide yapacağız hem vakit geçer
Evde olmayışın mukabelere mi gideceksinEvet doğru diyorsun yapıcam inşallah yavaş yavaş bi evde dursam dermişim de evde durduğum g0nleri de biliyoz
UyumadımHerkesler kalktı mı sahura
Sürekli uyanıp uyanıp saate baktım ya ne kadar kaldı sahura diye
UyumadımHerkesler kalktı mı sahura
Sürekli uyanıp uyanıp saate baktım ya ne kadar kaldı sahura diye
Evet inşallahEvde olmayışın mukabelere mi gideceksin
Öyle gerçekten canımız sağolsunHiç sıkmayın kızlar canınızı ben de bi daraldım baktım büyütücem bunu içimde dur dedim yetiştiği kadar olur .... bizden bu gecelerden önemli değil
Evet bayrama hazırlanırız yavaş yavaşBende öyle sunu yaparım bunu yaparım derken hic bisey yapamadım. Neyse ramazands yaparız vakit gecer
Geçmiş olsun insallah hasta olmazsın
Olsun napalım bizden önemli değilGeçmiş olsun canım. Ben de yapmayı planladığım hiçbir şeyi yapamadım
Tam hastalık zamnı hastaneler doluymuş yaaçok sağol canım şimdi geçti hamdolsun
Aslında çıkarıp koltuğun üzerine sevseydin yada masanın I zaman çok kırışmıyor
Şimdi daha iyi canım çok sağol
Bende de öksürük başladı ve planladığı şeyleri yapamayan tek ben değilmişim bunu okuyunca yalnız olmadığımı farkettim sağlık olsun da hallederiz inşallah
Rabbim şifa versin inşallah belini zorlama
Yeter ki sağlık olsun herşey hallolur
Bende aynı durumdayım bide sanki ramazan ayına girdik ya herşey bitmiş gibi geliyor iş işten geçti gibi hani öncesinde yapacaktın dercesine kendime
Ama içimde bi yerde de yok neden öyle olsun yine yavaş yavaş yaparsın Ramazan bereketiyle diyorum bakalım
Toparladın sanırım canımmerhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerimsezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?