Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niye böyle düşünüyorsun
Evet ramazan öncesi yapmak iyi ama temizlik dediğin zaten kendini tekrar ediyor şimdide yapacağız hem vakit geçer

merhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerim sezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor

Hiç sıkmayın kızlar canınızı ben de bi daraldım baktım büyütücem bunu içimde dur dedim yetiştiği kadar olur .... bizden bu gecelerden önemli değil
Öyle gerçekten canımız sağolsun
Bende öyle sunu yaparım bunu yaparım derken hic bisey yapamadım. Neyse ramazands yaparız vakit gecer
Geçmiş olsun insallah hasta olmazsın
Evet bayrama hazırlanırız yavaş yavaş
Biraz oldum gibi 2 haftadır hemen hemen grip gibiydim doktora gittim atlatmışsın bunlar kalıntıları artık dedi
Geçmiş olsun canım. Ben de yapmayı planladığım hiçbir şeyi yapamadım
Olsun napalım bizden önemli değil
Tam hastalık zamnı hastaneler doluymuş yaa

Toparladın sanırım canım bebiş nasıl ? Koklayarak öp bizim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…