- 28 Ekim 2022
- 7.396
- 19.327
- 178
- 28
Götürecez.Doktora götürdünüz mü canm inşallah birşey yoktur kıyamam yaa maşallah tombiş
Bence çok mantıklıAslında köpük tabakta falan yiyecen içecen ye direkt çöpe at
Hurçlar ortadaydı yerleşmesi lazımdı yaptım şekerçiğim bugünlük bukadarDinlen efserim sonra yap onu da
Ramazanda hele ağırlık çöküyor iyi olurBence çok mantıklı
Canım hastaymışsın yapamaman normal zatenMaşallah hepiniz işler yapmışsınızAyy ben 2 gündür hiç bir iş yapmadım hastayım hiç halim yok bugün de hastanede geçti günümüz, başım da ağrıyor mutfak dağınık toplayasım yok biri gelsede toplasa keşke
Senelerdir aynı şeyi hayal ediyorumAslında köpük tabakta falan yiyecen içecen ye direkt çöpe at
İyiyim abla iyiyim.nasılsın daha iyimisin , pinhancım hepimizin bazen ağlamaya rahatlamaya ihtiyacı var canım robot deiliz ağla rahatla
Ulan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen seneRamazanda hele ağırlık çöküyor iyi olur
Bu sene de mutfağı kim erken topladı yarışı olacak mıUlan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen sene
Allahım düşürmesin, eksikliğini de göstermesinGittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.
Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.
Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin aminGittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.
Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.
Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun
Öyle mi yapiyordunuz ne güzelBu sene de mutfağı kim erken topladı yarışı olacak mı
Ablam bahçeye aldı çok kalabalık olunca valla onlara koyuyor köpük tabldot tabak bardağa iyi oluyorSenelerdir aynı şeyi hayal ediyorum
Ay bonus kahkaha attımUlan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen sene
Öyle mi yapiyordunuz ne güzel
Yok bee öyle zayıf değilim ben yedikçe de güzel kilo alırımDeğil miydin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?