hoş geldiniz aramıza,Merhaba güzelim kızlar ben yeni bir üye olarak ilk mesajımi buraya gönderiyorum 27 yasinda 16 aylık tatli cadinin annesiyim şuan taşinma dönemindeyim o kadar karmakarışık bi dönemki anlatamam ve şuan oturdum işlere nerden başlasam diye düşünüyorum düşündükçe zaman geçiyor beni daha çok strese sokuyor bana azıcık bi fikir verirmisiniz akıl akıldan üstündür sonuçta beni motive edecek can alıcı yorumlarınızı bekliyorum
Ciddi bişey yoktur inşAllahMutfağı topladım makineyi çalıştırdım
Sulu köfte yaptım
Peynirli börek yaptım halama bırakıcam cemaatine dağıtıcak
Garnitür haşladım kenara koydum
Hazırlandım çıktım çocukları alıcam göz dr una gidicez
Aslında mevlüde davetliyim de rahatsızım deyip gitmeyeceğim
Geçmiş olsun bonusum çok mu yürüdünBacağıma ağrı girdi az uzandım
biraz dinlenip bazanın altınını silip yerleştireceğim
Maalesef annemi 19 yaşındayken kaybebttim ablamda memlekette kayinvalidem memlekette tek yardim alabileceğim eşim var aslında tasinmanin %80 ni gerçekleşti yerleştirmede sıkıntı yaşıyorum yada o evreye gelene kadar enerjim tükendi herhaldehoş geldiniz aramıza,
bebekle taşınmak biraz zor olur yardım edecek kimseniz yokmu anne ,abla kv en azından çocukla ilgilenirler
bende geçen sene taşındım küçük çocuğum yok ama çalıştığım için benim içinde zor oldu
ben akşamdan akşama başladım kolileri doldurmaya kullanmadığımız şeylerden başladım mesela, taşınmaya yakında halılarımı yıkmaya verdim , boya badana olduktan sonrada temizlik yaptık taşıma şirketine verdik yeni evi yerleştirmekte uzun sürdü benim yine akşamları yaptığım için sağlık olsun bi şekilde oluyo
Değil miydin kızHayır bu topikte de beni herkes zayıf sanıyorbi kayınvalidem bi siz
Dinlen efserim sonra yap onu daBacağıma ağrı girdi az uzandım
biraz dinlenip bazanın altınını silip yerleştireceğim
Allah kolaylık versinMaalesef annemi 19 yaşındayken kaybebttim ablamda memlekette kayinvalidem memlekette tek yardim alabileceğim eşim var aslında tasinmanin %80 ni gerçekleşti yerleştirmede sıkıntı yaşıyorum yada o evreye gelene kadar enerjim tükendi herhalde
Benim yeğeniminde yüzü böyle kızarık oluyordu örgü yelek falan giyemedi dktr krem verdi sürdüler sonradan geçtiEki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.
Benim yeğeniminde yüzü böyle kızarık oluyordu örgü yelek falan giyemedi dktr krem verdi sürdüler sonradan geçti
Çok geçmiş olsun canmanladım.
İlk baştan beri biz örgü giydirttik bir sorun olmamıştı.
bu sonra ve yeni oldu.
Doktora götürdünüz mü canm inşallah birşey yoktur kıyamam yaa maşallah tombişanladım.
İlk baştan beri biz örgü giydirttik bir sorun olmamıştı.
bu sonra ve yeni oldu.
Geçmiş olsun canım bol su ve sıcak şeyler içBu sabah kızımın doktor kontrolü vardı uzakta sabah 5de kalktık gitttik geldik o yüzden bugün baya halsiz geçiriyorum.
Sadece evi topladım
Yemek hazırlığı yaptım akşama tavuk soslayıp dolaba koydum akşam ğzeri fırına atıcam. Biber kavurdum yoğurtlucam. Birde makarna.
Geçen hafta grip olcak gibiydim baya ilaçlarla baskılarım ama ağzım burnum ucukladı dünden beri birde öksürük başladı
Bacağı ağrıyan efserCiddi bişey yoktur inşAllah
Geçmiş olsun bonusum çok mu yürüdün
Aslında köpük tabakta falan yiyecen içecen ye direkt çöpe atMaşallah hepiniz işler yapmışsınızAyy ben 2 gündür hiç bir iş yapmadım hastayım hiç halim yok bugün de hastanede geçti günümüz, başım da ağrıyor mutfak dağınık toplayasım yok biri gelsede toplasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?