Bekliyoruz bakalım bugün yarın genetiğe gideceklerAmin cümlemizin yardımcısı olsun canm
Sen ne yaptın
Benim duvarlar da kağıt SeroPinhan ben kızımın doğum gününde balon zinciirini asmak için duvara 2 tane ince çivi çaktım. Ama duvar kağıdı olduğu için çıkarınca belli olmadı seninki de öyleyse deneyebilirsin. Yada raptiye
Evet kağıtsa zaten incecik raptiye belli olmaz çıkarınca. Kolay gelsinBenim duvarlar da kağıt Sero
Raptiye olabilir, belli olmaz.
Ya da hamur yapışıtırıcı denicem duvarda.
Perdede sevmedim.
Hayırlı haberler alırsın inşallahBekliyoruz bakalım bugün yarın genetiğe gidecekler
Evet 200e aldımGonulmeyvesi
Sen 200 almıştım demilstri Ramazan Süsü 10 Parça Süsleme Seti 11 Ayın Sultanı Bayramı Led Işıklı Figür [pilli]Fiyatı, Yorumları - Trendyol
lstri Ramazan Süsü 10 Parça Süsleme Seti 11 Ayın Sultanı Bayramı Led Işıklı Figür [pilli] yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy harika olmuş evet doğru diyorsun perdeye takmam bende büyük ihtimalBenim rafım var mutfakta ondan sarkıtıp sabitledik boş yere de bir hilal gelecek
Gonulmeyvesi ille perde diye düşünme oda içinde bir yerde olur kapılara olur
Patates istemişti dün evdeki en küçük kişiKahvaltı da ne yiyoz
MaşallahDün akşam
Salonun bir camını sildim ışığı asmadan önce temiz olsun diye
Sabah kalkınca dereotlu poğça yaptım çocukları gönderdim ilaç aldım biraz uzandım
Kekik çayı içiyorum şu an
Ptk diyosunPatates istemişti dün evdeki en küçük kişi
Onu yapıcam şimdi
Hemen bişeyler ye başlayalımBende güya 7 de kalkıp iş görecektim
Zülfün daaraa ceylan gözlüm çala çala uyumuşum
Yapabildiğim kadar yapıcam 11 de derse gidiyorum izin bitti hiç değilse rutini yapayım bariHemen bişeyler ye başlayalım
Yapabildiğim kadar yapıcam 11 de derse gidiyorum izin bitti hiç değilse rutini yapayım bari
Teşekkür ederim canım. Ahsene iyi olacak kuzeni de var birlikte gidecekler bakalımsweetgirlcandy Annene geçmiş olsun. Ahsen’e de hayırlı olsun mu diyelim yeni kursu icin Arda da gecen sene gidiyodu bu senede yazdırabilirdim aslında ama etüte gittigi icin kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?