Ablam eşim bu gece gelinimiz ve ablam vardı Allah razı olsunFeraceli canım gözünüz aydın geçmiş olsun , doğum yapmışsın
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin , hayırlı evlat olsun inşallah
sen nasılsın normal doğummu, sezeryanmı yanında kim var
Ben dükkanda sordum şuan net fiyatı 900 küsür
Linkini atıyım alırsan buda baya uzun aslında nerdeyse salonun bi duvarını kaplıyoHee iyimiş benim bi gördüklerim 900 küsür dü
Onalr daha mı büyük acaba dükkana asmışlardı hatta
İgneyle tutturmayı denesen çatal ignelerleSelamlar hatunlar
Bu sabah evden bir çıktım, akşam zor girdim.
Ramazan öncesi son çıkış herkeslerde bir görüşme telaşı.
Yoğundu.
Bugun hiçbir işim planladığım gibi gitmedi.
Daha kötü olmadı ama yine de her şey farklı gelişti.
Değişik bir gündü.
Akşamdan beri de ramazan süsü takmaya çalıştık.
Çocuklara sürpriz yaptım.
Ama beceremedik kızlarla.
Eşim de şehir dışında tek başıma zor oldu, perdeye takıyorum perde pileleri yamuluyor kötü görünüyor.
Duvara asıcam sanırım.
Orda da bant tutmıcaktır.
Bakıcaz çaresine.
Sıkıldım kolum ağrıdı.
Şimdi kendime bir kahve yapıp birazcık hüzünlenicem.
Oy daha kücükmüs. Güle güle büyütDaha 3 aylık
Hayırlsıı olsun hakkında baloncuk. Allah gönlüne göre versinBuradayım bonus teşekkür ederim sorduğun için
Biraz moralim bozuk içim daralıyor hayrolsunyarın hastaneye gidecem hayırlısıyla 2.aşılamaya başlayacaz bakalm bundan sonra raporu çıkartmak kalıyor
ŞU süreci atlatınca ne olacaktı yazmıştın ama unuttum baloncuk Allah kolaylık versinEvet abla
Hadi ya olur bi şekilde halledersinilknurrr22 İlknur, iğne ile denedim, iple bağlı harfler, her biri ayrı oynuyor çekiştiriyor perdeyi.
Bugun halledicem bakalım bişeyler yaparım illa ki olacak
Bu 2.aşılamayı olduktan sonra tüp bebk için devlet desteği rapor çıkıyor uygun fiyatlı devlette tedavi görmek için hayırlısıylaŞU süreci atlatınca ne olacaktı yazmıştın ama unuttum baloncuk Allah kolaylık versin
Sağol ilknur benim için süreç daha sonra başlayacak hayırlısıylaHayırlsıı olsun hakkında baloncuk. Allah gönlüne göre versin
Rabbim yardımcın olsun canımBu 2.aşılamayı olduktan sonra tüp bebk için devlet desteği rapor çıkıyor uygun fiyatlı devlette tedavi görmek için hayırlısıyla
Amin cümlemizin yardımcısı olsun canmRabbim yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?