Yaa bende çok istiyorum bunlarsan böyle evi süslemek ama hep kzıım büyüsün onu teşvik amaclı yaparım diyodum ama şuan neden öyle şartlıyorum kendimi şimdide olur diye düşünmüyor değilimBende söyle bi led var ay ve yıldız var yıldızlar hem kücük hem büyük
Işığı cok güzelde simdi komple acmam lazım karışmış ellemedim
Uzandım kaldım saat 8 olmuş uyumadım da öyle boş boşÇok fena değilsen yapalım gönül ben de ilaç aldım daha iyiyim değerlendireyim 1-2 saati
Sen nerden aldın pekiiiiKız ben 250 ye aldım bunu üç.ayların başında gönül bi yer var uygun satan eminönünde bile 500 dediler.
Gönül çok güzel nerden aldın
Yohhh beeGerçekten sinirli misin peki
Canım senin eski ismin DEva vardı etiket listem deParem ramazan duaları olursa bende katılmak isterim hiç göremiyorum dua topiklerini artık ben
Geçmiş olsun abla dikkat et yine de yorma kendiniTam hasta diyemem ya ama bişey yokluyor çaya otururum oturmadan bi yer süpürüp silsem kar diyorum hayal Allah beterinden korusun ağrım sızım bitmiyor dile getirmek istemiyorum yavaş yapabiliyorum her şeyi zaman alıyor
Parti malzemesi satan bi yet vardı ondan aldımGönül çok güzel nerden aldın
Allah şifa versin bonus bi doktora mı gitsen acabaTam hasta diyemem ya ama bişey yokluyor çaya otururum oturmadan bi yer süpürüp silsem kar diyorum hayal Allah beterinden korusun ağrım sızım bitmiyor dile getirmek istemiyorum yavaş yapabiliyorum her şeyi zaman alıyor
Sen nasıl oldun sero hastalığınAnladım canım aman dikkat et ya zaten bi üşümeyle, ya boğaz ağrısıyla bişeyle başlıyor.
İnşallah sonucun iyi çıkar
Tamam parem bakıcam bi ordan yazarımCanım senin eski ismin DEva vardı etiket listem de
Ama duzledim şuan ki isminle etiket yaptim hatim grubuna
Diğer dua listem uzun zamandır hep aynı kişilerle okuma yapıyoruz değişiklik olmadı liste sayısı tamamlanınca herkesi etiket yapma gereği duymadım ondandır
Ama hatim etiketi Ne etiket yaptım istersen ramazan ayı dualarına bak ekleyim listeye tamma dersen
Daha iyiyim sweet çok şükür. Ama galiba hamilelikten bi halsizlik var üzerimdeSen nasıl oldun sero hastalığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?