Düzenli Evimiz & Hayatımız

bunların hepsi bende de var, niyetlendim dün başlayacaktım, annem regl olduğun hafta yaparsın bayrama daha yakın olur dedi. O yüzdeeen ben beklemedeyim böyle ayın 15 i gibi falan yapaarım akşamları Anne sözü dinlemek deyince de ben

Nane Limon Kabugu konu tam bilmiyorum bu hafta yoğun geçti geçmişe dalamadım
Alıntılarda gördüm lütfen kendine yüklenme
Benimde elimde bir şeyler yapıyorum yamuk yumuk gidiyor bazen hevesim kacıyor bazen düzeliyor hiç sorun etme kendi kendime zaten kafam dağılsın diye yapıyorum takılmıyorum
Bak liste yaptım belki yetişecek belki yetişmiyecek bunu sorun etmemiz lazım olduğu kadar kendini rahat bırak kuzum eziyet etme

Bonusum yaaa güldürdün
evet anlık sinir bosalmasi yaşıyorum topiğe ilk geldiğim sene bu tarz sorunlarım vardı yine geçmişti yıllar içinde
Buraya yazmadım ama eşimi büyüten babası rahmetli oldu öz ailesi zaten uzun zamandır bizimle birlikteler ve bu kayıp eşimin karakterini değiştirdi belki de seneler geçtikçe ben tahammülsüz oldum

Kayıptan sonra normal bazı değişimler nane keşke olmasa ama oluyor sen oldukça sakin kalmaya çalış inş hatasını çabuk anlar.

Çok mu etkilendi?

Konuda arama yapınca bulamadım ama yazmışımdır yaa soğuk çorba için buğday haşlamıştım dondurucuya koydum. Tuzu içine güzel geçsin diye de kaynatırken koydum.

Onu unutup aşurede kullanmıştım ne kadar şeker meyve koysam da o sası tuz tadı bitene kadar gelmişti.

Öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…