Ne yapcaksın limonsuzBen gidiyorum mutfağa yemek koyup geleyim.
bunların hepsi bende de var, niyetlendim dün başlayacaktım, annem regl olduğun hafta yaparsın bayrama daha yakın olur dedi. O yüzdeeen ben beklemedeyim böyle ayın 15 i gibi falan yapaarım akşamlarıGeldi 11 Ayın Sultanı
Ramazan Temizliği
Camlar silinece perdeler yıkanacak
Kapılar silinecek
Kanepeler silinece
Kırlentlerin yüzleri yıkanacak
Avizeler silinecek
Mutfak dolaplarının kapakları silinecek
Buzdolabı silinecek düzenlenecek
Evin genel dolaplar düzenlecek
Tüm dolap kapakları silinecek
Dolap üzerleri silinecek
Banyo ve lavaboları temizlecek
Nevresimler değişecek
Balkonlar temizlenecek
Yerler silinecek
Eğer halılar topluysa onlar serilecek
Bu benim listem size uyarsa sizde uygulayın yada yapımıcak yeni yaptığınız işleriniz varsa çıkarın
Bütün tavuk var canım parçalayıp düdüklüde tavuk tandır yapıcam çocuklar seviyorNe yapcaksın limonsuz
Yeni gelin gibi hallerEv ekonomisine katkıda bulunan bi kadın hic bisey bosa gitmedi
Bonusum yaaa güldürdünNane Limon Kabugu nane bak bi sütlaç yaptım az önce ibretlik hahahaha ne yapayım hep mükemmel yapmak zorunda mıyım
Nişastayı dalgınlıkla fazla koymuşum anladığımda çok geçti birden macun gibi oldu bu sefer o panikle süt ekle şeker ekle tekrar kaynasın derken soğuk süt kattığım için bekle bekle dibi yanmaya başladı başka tencereye boşalttım çok hafif de koku sinmiş olabilir diye fırın kaplarına koydum kızarsın diye.
Şimdi iki tane tencere var kirli biri yanık
Bunlar ne yaşıyor bacımsularÖyle oldu
Kayıptan sonra normal bazı değişimler nane keşke olmasa ama oluyor sen oldukça sakin kalmaya çalış inş hatasını çabuk anlar.Bonusum yaaa güldürdün
evet anlık sinir bosalmasi yaşıyorum topiğe ilk geldiğim sene bu tarz sorunlarım vardı yine geçmişti yıllar içinde
Buraya yazmadım ama eşimi büyüten babası rahmetli oldu öz ailesi zaten uzun zamandır bizimle birlikteler ve bu kayıp eşimin karakterini değiştirdi belki de seneler geçtikçe ben tahammülsüz oldum
Şehriyeli maydanozlu çorba
Bezelye
Sütlaç yaptım
Ben onda yoktum sanırımSiz benim tuzlu aşureyi hatırlıyonuz mu hahagahaga
Gözlerinizin önünde birbirimizi seviyoruzBunlar ne yaşıyor bacımsular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?