• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor 🥹
Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime ki🥹İncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki😘
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif
Aynı anda ağlıyorlar durumlar böyle

Sanki tek ağlayan onlar🥹 ben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
İkisine yetmek biraz zor oluyor ama biliyorum ki bu günler de geçici
Duanızda unutmayın Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin❤️😘
Senden haber aldıkça bende duygusallaşıp ağlıyorum güzel kalplim hep duamdasin 🤲

Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime ki🥹İncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki😘
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif

Sanki tek ağlayan onlar🥹 ben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
Senden haber aldıkça bende duygusallaşıp ağlıyorum güzel kalplim hep duamdasin 🤲

Ciao sinyoritalar :KK53:

Geldim ben memlekete🤲🏼
Hava durumunun Sabiha Gökçene etkisi sebebiyle rötarlı, çoook uzun bir yolculukla döndük ama döndük ya hamdolsun.
İstanbula aylardır yağmayan kar dün yağınca 😐
Neyse.

Bir de grip oldum.
Çok zordu dün.

Güzel bir tatildi.
Eşceğizimle sırt çantalarımızı takıp başka hiçbirşey taşımadan özgürce gezdik, sorumsuzca.
Değişik ve güzeldi.
Gittiğimiz yerler de çok güzeldi.
Ama yine de memleketim de memleketim 🙃🤩

Öyle böyle rüya bitti🤪
Döndük bulaşık makinesi olmayan evime😄😄
Yorgunum.
Bi geçsin, dinleniyim.
Döncem buralara.

Sevgiler herkese 💐

Uzun bir aradan sonra yaptıklarımı yazayım 💣kahvaltı ve beslenme hazırlandı çocuklar okula gitti
💣sofrayı topladım
💣Yatakları düzeltip çocukların nevresimlwrini değiştirdim
💣çamaşır makinesi ni çalıştırdım
💣salon, koridor ve balkonu süpürdüm
💣bulaşık makinesi ni boşaltıp ocak, fırın silindi
💣mutfağı süpürdüm
💣öğle yemeği yenildi ve sofra toplandı
Ev toplu kv kız kardeşinde

Allah ın izni ile geçecek bu günler çiçeğimmm❤️
Allah güç kuvvet versin. yavruların sağlıkla afiyetle büyüsünler inşaAllah🤲🏻

Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin sana duamdasınız tinnoşum alyam incim ❤️❤️❤️

Kayinvalidemler Umre'den geliyor, kahvaltı hazırladım bekliyorum.
Biraz da özendim mi ne? Böyle sunumu hep görüyordum deneyem dedim, sonuçta benim neyim eksik değil mi sunumcu kadınlardan 😂
Ozaman gelsin mi minik bir spoiler 😂Eki Görüntüle 3547841
Ay ay ay maşallah harika görünüyor ellerine sağlık 😍

hoşgeldin canım benim , ikiz annesi olmak tabiki kolay deil ama olsun Allah ın izniyle onlarda büyür unutursun bugünleri
bian önce tamamen iyileşirsin inşallah üçünüzüde çok öpüyorum mis gibi kokar onlar şimdi cennet kokusu :KK68: :KK68: :KK68::KK200::KK200::KK200:

Ciao sinyoritalar :KK53:

Geldim ben memlekete🤲🏼
Hava durumunun Sabiha Gökçene etkisi sebebiyle rötarlı, çoook uzun bir yolculukla döndük ama döndük ya hamdolsun.
İstanbula aylardır yağmayan kar dün yağınca 😐
Neyse.

Bir de grip oldum.
Çok zordu dün.

Güzel bir tatildi.
Eşceğizimle sırt çantalarımızı takıp başka hiçbirşey taşımadan özgürce gezdik, sorumsuzca.
Değişik ve güzeldi.
Gittiğimiz yerler de çok güzeldi.
Ama yine de memleketim de memleketim 🙃🤩

Öyle böyle rüya bitti🤪
Döndük bulaşık makinesi olmayan evime😄😄
Yorgunum.
Bi geçsin, dinleniyim.
Döncem buralara.

Sevgiler herkese 💐
hoşgeldin , çocukları götürmediniz mi ?
yediğin içtiğin sana kalsın ,gördüğün güzellerden anlat :KK49: :KK49:

tiniminimm sağlıkla büyüsün güzel prenseslerin 🥹💜💐💐

Hatunumm🥹💕 Allahım misliyle dualarının karşılığını versin:KK60:
Allah ın izni ile geçecek bu günler çiçeğimmm❤️
Allah güç kuvvet versin. yavruların sağlıkla afiyetle büyüsünler inşaAllah🤲🏻

Rabbim tez günde kalıcı şifalar versin sana duamdasınız tinnoşum alyam incim ❤️❤️❤️
Aminnn aminnn pamuğummm hepinizi çok seviyoruz :KK60: :KK36:
hoşgeldin canım benim , ikiz annesi olmak tabiki kolay deil ama olsun Allah ın izniyle onlarda büyür unutursun bugünleri
bian önce tamamen iyileşirsin inşallah üçünüzüde çok öpüyorum mis gibi kokar onlar şimdi cennet kokusu :KK68: :KK68: :KK68::KK200::KK200::KK200:
İnşallah ablacımmm benim bizde senii çokça öptükk sarıldıkk:KK60::KK36::KK36::KK200:

Back