• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahh tinnoş herşey senin ve kızların için çok iyi olsun inşallah. Rabbin bacağına acil kalıcı şifa, sana da güç kuvvet versin inşallah 😇😇
Canımm Serom ne güzel dua aldım cuma gününde aminnn aminnn çiçeğimm :KK60: :KK200:

Bonusum buralara gelmeye hiç bir şekilde vaktim olmuyor 🥹
Bu iki kız beni parmağında oynatıyor hele Alya benim kopyam öyle cimcime ki🥹İncimde isminin hakkını veriyor öyle nahif ki😘
gece gündüz kalmadı çok yorgunum gündüz uyuyorlar gece 3 ten sonra ikiside çok aktif
Aynı anda ağlıyorlar durumlar böyle

Sanki tek ağlayan onlar🥹 ben bu lohusalığın hemen bitmesini istiyorum aşırı ağlak biri oldum.
Bacağım hala düzelmedi onun için şehir hast oksijen hiperbarik tedavisine başlayacağım
İkisine yetmek biraz zor oluyor ama biliyorum ki bu günler de geçici
Duanızda unutmayın Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin❤️😘

Haberleşelim yeter zaten tinnoşum ♥️ inşallah o tedavide hem çok güzel sonuç alırsın hem de kısa sürer kolayca olur mübarek saatte duamız olsun 🤲🏻

Cidden bir anlamı varmış

1000061544.jpg

Haberleşelim yeter zaten tinnoşum ♥️ inşallah o tedavide hem çok güzel sonuç alırsın hem de kısa sürer kolayca olur mübarek saatte duamız olsun 🤲🏻
Aminnn aminnn Bonusumm🥹🤲🏻❤️ inşallah herşey eskisinden çok daha güzel olur 💕
Kızlar büyüdükçe geleceğim buralara🥹

Back