Bende bi yarım saate süpürge açacam mutfak karışık orayı halletmeye çalışıyorum az az Ahsen izin verdikçe
Dökülen su kabını doldurmaz derlerArkadaşlar 3 çekmeceli derin dondurucumu büyüğe aktardım 5 çekmece oldukategorilere göre ayırayım demiştim de gerek yokmuş yer kalmadı resmen
Mıtfak karışık aynen süpürge de sonraki adım yatak bile iğreti örtüldü öyle duruyoBende bi yarım saate süpürge açacam mutfak karışık orayı halletmeye çalışıyorum az az Ahsen izin verdikçe
Ben biraz kalktım
Benimde süpürge şarjdaMıtfak karışık aynen süpürge de sonraki adım yatak bile iğreti örtüldü öyle duruyo
Birazdan bebiş uyuyacak, başlarım
BitirdimBaşladın mı serooo
Maşallah sanaaa benimde az bişey kaldı ama derin değil rutinBitirdim
Amin inşallah canım bende denemek istiyorum en azından oldu oldu olmadı hayırlısı buymuş diyeceğimNormal doğumla yatış yapıldı
Suni sancı takıldı ama malesef bebeğim inmedi sabahtan akşama kadar bekledim
Doktor sürekli suni sancı veremeyiz sağlıklı olmaz dedi siz karar verin ama bebek inmeyecek gibi görünüyor dedi onu tutan bişey olabilir demişti sonra istişare istihare ve sonuç olarak sezaryen ile doğumum gerçekleştiona rağmen herşey çok güzeldi o günleri hatırlayınca acım ağrım hiç aklıma gelmiyor bi tanıdık da aynı benim gibi oldu ama maşallah o çok çabuk ayağa kalktı desteksiz yürdü yatağa yatıp inebiliyordu
Yani hayırlısı ne ise senin için de o olsun inşallah
Sil süpür toz al yaptın. Ama dünden çok dağılmıştı onları toplamak yordu koltukların falan şeklini değişmiştim onlar düzelttim detken, yerleri de elimle sildimMaşallah sanaaa benimde az bişey kaldı ama derin değil rutin
Evet dene mutlaka bende denemek istedimAmin inşallah canım bende denemek istiyorum en azından oldu oldu olmadı hayırlısı buymuş diyeceğim
E daha ne olsunn maşallah ellerine sağlıkkSil süpür toz al yaptın. Ama dünden çok dağılmıştı onları toplamak yordu koltukların falan şeklini değişmiştim onlar düzelttim detken, yerleri de elimle sildim
Benimde ilk 3 ay öyleydi.Bi sürü şey yaptım da yazasın yok. Ağzımdaki bu metalik tat canımı sıkıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?