Canm sen kimseyi takma bebeğin içn kendin için hayırlısını iste gerisini Allah'a bırak hamileliğim boyunca ne yürüyüş yaptm ne evde doğru düzgün ev işi. yaptığın işleri okuyorum bazen maşallah diyorum ben bunların çeyreğini yapmadmevet balık erkeği
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık
evet balık erkeği
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık
Yeni çay suyu koydum vallaKim maratona gelir her odaya girmem lazım
Çay demlenene kadar gelYeni çay suyu koydum valla
Camın başından kalkamadım çok güzel kar yağıyor.Çay demlenene kadar gel
Hadi bakalım o zaman sana şimdiden afiyet olsunCamın başından kalkamadım çok güzel kar yağıyor.
İnşallah sofradan sonra gelicem ama
Sana ne için misafir geliyordu seda göz aydına mı umut içinbugün 8 de uyandım..
Umutta uyandı
Eşimde işe erken gitcekmiş.
Kahvaltı hazırladım.
Yaptık.
Umutu doyurdum.
Şimdi uyudu.
bulaşık makinesini boşalttım.
çamaşır makinesini çalıştırdım.
yerleri vileda yapıp sildim.
Ocağı dün gece sildim.
halıları sonra süpüreceğim.
bugün burda hava güneşli.
dün annemle ablamın geldiği iyi oldu.
yardım ettiler..
Onlar masayı hazırladılar salonda.
ben herkez gittikten sonra oğlum uyudu her şeyi topladım salonu düzelttim.
Misafir işim bitmiş oldu.
son kalan iki kişide gelince.
Tansiyonun falan mı düştü yoksaBenim başım dönüyor yaa
Neden tansiyon mu ? Geçmiş olsun ablaBenim başım dönüyor yaa
giribi ağır geçirince benim tansiyonum düşüyorTansiyonun falan mı düştü yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?