Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardımcın olsun, kolaylık versin canım benim
"Sümmes sebile yesserahu."
Bol bol bunu oku.
Kanala girmesi için egzersizler var onları yapıyor musun?
Bir de bilmiyorum sancın geliyor mu ama sancı geldikçe yere çömel. İnşallah müdahale olmadan doğumun olur

Aynen o ayeti okumaya çalışıyorum egzersizleri de yapıyorum ya yapmadığım bir şey kalmadı artık amin inşallah

Ben de bu ayeti yazacaktım Feraceli Allah hayırlı doğum nasip etsin 41.haftada doğum yapan çok varmış az kaldı inşallah

İnşallah

Aminn inşallah canım Allah razı olsun

Her şeyi yapıyorum yazmışsın ya bir de zorlama kendini Allah ömrünün ilk nefesini ne zaman nasip edecekse o zaman olacak dr da sen de bu nasiple yönleneceksiniz.

Ama garanti balık burcu oluyor minnoş

Her şeyi yapıyorum yazmışsın ya bir de zorlama kendini Allah ömrünün ilk nefesini ne zaman nasip edecekse o zaman olacak dr da sen de bu nasiple yönleneceksiniz.

Ama garanti balık burcu oluyor minnoş
evet balık erkeği
Aynen artık tevekkül edip teslim olmaktan başka birşeyim yok Ama insanlar o kadar boş konuşuyor ki bonusum insan hani zaten çok hassasın acaba bir yerde mi yanlış yaptım diye düşünüyorsun kendini yiyorsun bitiriyorsun dün mesela kayınvalidem bana diyor ki yürüyüş yap ben zaten hamileliğim başından beri o kadar hareketli bir hamileyim ki ilk dördüncü ayda dolapları sildim her iş yaptım halı da sildim ha keza şu son anlarıma kadar hala kendi evimin işini gücünü yapıyorum üstüne yürüyorum da egzersiz de yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama böyle söylendiği zaman çok sinirleniyorum artık

Allah sağlıkla hayırlarla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…