- 13 Ağustos 2024
- 2.046
- 4.729
- 48
Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınKızım da işteydi hissetmiş
Biz burda sürekli deprem dalgası yaşadığımız için yok anne çok hafifti dedi
Bizde akşam saatinde yerel bir dalga yedik
Geçmiş olsun canımHissettim efserim. Bulunduğum yer merkez üssüymuş. Ondan salladı biraz. Sen nasıl oldun
AminGeçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Tekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahhayırlı sabahlar ,
pazar günü gece 12 gibi geldik eve dün işe gelemedim yorgunluktan
bugün işteyim , köy çok soğuk ve karlıydı donduk sular donmuş akmıyodu sağolasun komşular yemek yapmışlar su taşıdılar bizim eve Allah razı olsun yatmaya misafir ettiler eve sığmadık kalabalıktık ,yollarda baya kar vardı yol temizleme araçları çalışıyodu
Allah sağlık güç kuvvet versin efserimGeçmiş olsun canım
İyi diyelim artık yazdıkca şikayet gibi tekrarlıyorum gibime geliyor az biraz halsizim işte o da olur
Amin diyen kız gibi dediğimi hissetAllah sağlık güç kuvvet versin efserim
Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.Günaydın günaydın
Gece 1.5 saatlik uykuyla duruyorum. Uyumadı hiç cadı. Bende yıkadım bayılttım aman uyuttum şimdi
En az 1 saatim var hadi maraton hadi
Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musunKızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.Kızım da işteydi hissetmiş
Biz burda sürekli deprem dalgası yaşadığımız için yok anne çok hafifti dedi
Bizde akşam saatinde yerel bir dalga yedik
Kasığa değilde kuyruk sokumuna yapılınca gebeliğe faydası oluyor diye biliyorum benŞifa olsun inşallah
Kasık bölgesine yapılan hacamat gebeliğe faydası oluyor mu acaba bn yaptırmak istedim ama kan değerim düşük korktum birşey olur diye
Bahcelievlerde kuzum ben orda depremden sonra gecici olarak oturdum şimdi memleketdeyiz sanırım iş yeri merkez üstüne yakınmışSeninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.
Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı
Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.
Evet var kuzum genç evlenince kimse inanmıyorEfser senin o kadar büyük kızın mı vardı ya maşallah
Bende seronun sordugu soruyu sorcaktımBahcelievlerde kuzum ben orda depremden sonra gecici olarak oturdum şimdi memleketdeyiz sanırım iş yeri merkez üstüne yakınmış
var kuzum üni bitirmiş bir kızım varBende seronun sordugu soruyu sorcaktımo kadar büyük kızın mı var abla mı demeliyim sana diye
ne ablasıBende seronun sordugu soruyu sorcaktımo kadar büyük kızın mı var abla mı demeliyim sana diye
sağol canım , evet ya komşulardan Allah razı olsun çok dua ettim hızır gibi yetiştilerTekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Ne güzel komşularınız varmış dost kötü günde belli edermiş
Abla geçmişe bakamadım başınız sağolsunsağol canım , evet ya komşulardan Allah razı olsun çok dua ettim hızır gibi yetiştiler
Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasınHissettim efserim. Bulunduğum yer merkez üssüymuş. Ondan salladı biraz. Sen nasıl oldun
Tereyağlı bişey yapmıştı annemKızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Başınız sağolsun abla tekrardan Allah rahmet etsinsağol canım , evet ya komşulardan Allah razı olsun çok dua ettim hızır gibi yetiştiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?