Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Ne güzel komşularınız varmış dost kötü günde belli edermiş

Günaydın günaydın
Gece 1.5 saatlik uykuyla duruyorum. Uyumadı hiç cadı. Bende yıkadım bayılttım aman uyuttum şimdi
En az 1 saatim var hadi maraton hadi
Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.
Kızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı
Kızım da işteydi hissetmiş
Biz burda sürekli deprem dalgası yaşadığımız için yok anne çok hafifti dedi
Bizde akşam saatinde yerel bir dalga yedik
Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.

Şifa olsun inşallah
Kasık bölgesine yapılan hacamat gebeliğe faydası oluyor mu acaba bn yaptırmak istedim ama kan değerim düşük korktum birşey olur diye
Kasığa değilde kuyruk sokumuna yapılınca gebeliğe faydası oluyor diye biliyorum ben

Bahcelievlerde kuzum ben orda depremden sonra gecici olarak oturdum şimdi memleketdeyiz sanırım iş yeri merkez üstüne yakınmış

Kızlar kaç gündür boğazım acıyor burnum falan yanma var. Ama öyle hastalık belirtisi yok ateş agri falan. Bu bogaz nasıl geçer ya
Tereyağlı bişey yapmıştı annem
Tereyağ iyice eritip içine biraz karabiber ve pekmez katıp içiyorsun baya iyi gelmişti bana
Tarifi bu şekilde miydi emin değilim bi bak istersen netten
Allahım şifa versin yutkunamamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…