Ohh afiyet olsunK.validem de çay içiyorum ben
Pek iyi değilim parol içip duruyorum soğuk uygulama yapıyorum falan. Bi yarın olsaydı da gitseydim doktoraSen nasıl oldun canım
Alırım alıyorum da güvenilir satıcılardanKızlar folikasit internetten alanınız oldu mu? Kararsız kaldım da.
Hamilelik öncesi kendim folidoce kullandım. Hamileykende devam ettim, 12.haftadan sonra imom başladı içinde başka vitaminlerde var multivitamin gibi bişeydiBi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
Doktorum bana bunun mavi renkli kutusundan yazmıştı. Aynı marka.elenatal 1 iyi diye duydum ama henüz kullanmadım
Eki Görüntüle 3545339
Kıyamam yaPek iyi değilim parol içip duruyorum soğuk uygulama yapıyorum falan. Bi yarın olsaydı da gitseydim doktora
Öyle tabi canım Allah dilerse olurInofolic combi mi sanki onu pcos olanlara veriyorlar yanls bilmiyorsam karıştırıyorda olabilirim
Ben hamile kalmadan 1.5 sene öncesi neredeyse her duyduğumu denedim vitaminler sağlıklı beslenmeler faydasıda olmuştur muhakkak sonra 3 4 ay birsey kullanmadm hamileydim :)
Herkes farklı şeyler yazdı kafam çorba oldu iyiceAlırım alıyorum da güvenilir satıcılardan
Hamilelik öncesi kendim folidoce kullandım. Hamileykende devam ettim, 12.haftadan sonra imom başladı içinde başka vitaminlerde var multivitamin gibi bişeydi
İnan mecalim yok düz hızlı geldi.Aktif Lora Sana da düz hayırlı akşamlar.
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar
Bugünüm yatarak geçti belim tutuldu üzerine sistit oldum ağrıdan kıvranıp duruyorum
Oğlumda hasta oldu öksürüyor
Mutfağı kızım topladı
Şimdi çayımı aldım onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?