Sağol canımKırmızı çok yakışmış
Bi de İmom ve Inofolic arasında kaldım. Bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir?
İnofolic ve folidoce geçmiş yıllarda kullanmıştım ikiside iyi vitaminler.Bana doktor bunu verdiLimonsuzzcay caniko. Ben netten ilaç almaya korkarım o yüzden en iyisi eczaneden almak
Eki Görüntüle 3545315
Bu konularda hiç fikrim yok. Araştırmak gibi bi adetimde yook o yüzden doktor ne verirse okeyimİnofolic ve folidoce geçmiş yıllarda kullanmıştım ikiside iyi vitaminler.
Ama metil folat içerikli folik asitin daha iyi olduğunu sonradan öğrendim araştırın isterseniz
Sorular farklıydı o yüzden ayrı yazdımBal gene taksit taksit yazıyor
Bunu hamileyken mi yoksa öncesinde mi verdi?Bana doktor bunu verdiLimonsuzzcay caniko. Ben netten ilaç almaya korkarım o yüzden en iyisi eczaneden almak
Eki Görüntüle 3545315
Doğrudan isim yazaydın yine aklım karışacakİnofolic ve folidoce geçmiş yıllarda kullanmıştım ikiside iyi vitaminler.
Ama metil folat içerikli folik asitin daha iyi olduğunu sonradan öğrendim araştırın isterseniz
elenatal 1 iyi diye duydum ama henüz kullanmadımDoğrudan isim yazaydın yine aklım karışacak
elenatal 1 iyi diye duydum ama henüz kullanmadım
Eki Görüntüle 3545339
Sağol canım hepsine bi bakayımAcvison marka folita içeriğinde metil folat bulunuyorEki Görüntüle 3545340
Bir de foledat var onunda içeriğinde metil folat var bu ikisini ben kullandm
Foledat doktor tavsiye etti diğerini arkadaş tavsiye etti
Eki Görüntüle 3545343
Sağol canımFolidays da var
Tabi her çeşit marka var size uygun olanını alıp kullanabilirsin sakıncası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?