Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay yavrum benim ya ateş falan neyse öksürük çok kötü çocuklarda özellikle. Ahsende de başlıyor ara ara öksürük geliyor bide ateşi çıkıyor 37.5 larda artacak gibi. Tüm tuşlara bastım bakalım artmadan geçsin diye

Ne o sweet eczaneden mi aldın ?
Evet canım nebulizatörle hava veriyorum içine onu koyup. Ama işte ilaç o da senin kullanman olmaz belki. Bi doktora gitsen aslında serum falan takarlar belki. Ben gidemiyorum damar yolunu bulamadıkları için. Kv falan gitmiş serumla geçti öksürük demişti

Devlet mi bulamıyo onlar çok çabuk bulur aslında

Serumada ilaç koyarlar boş serum öksürüğü geçirmez diye düşünüyorum doktora gideceğim yarın soruyum bi

Darısı bize diyecem de sen baştan başlıyorsun
Ya insan yapamayacağı zaman tatlı geliyor herşeyde olduğu gibi uykuda da. Metoşum varken uyuyum diye yatağa gözüm düşerdi. Şimdi 7 de kalkıyorum bi daha da yatmıyorum bakalım seneye hangi hislerde olurum

Allah şifa versin canım inşAllah çabuk geçer
Geçer tabi neler geçmiyor bunalıma kapılıp gaflete kolay düşeriz düşmemek için kaptırmayacağız kendimizi.

Sürekli kendimizle kalmayacağız aynı şeyleri yapmayacağız falan filan

Hayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Sabah oğlumu okula götürüp anneme gittim aslında temizlik yapacaktım ama ısrar edince vazgeçtim. Babamın mezarına gittim geçen yıl berat kandilinde babamın da adı yazılmış içim buruk altı gün sonra dört ay olacak çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…