- 2 Ağustos 2013
- 35.938
- 111.816
- 798
Ay yavrum benim ya ateş falan neyse öksürük çok kötü çocuklarda özellikle. Ahsende de başlıyor ara ara öksürük geliyor bide ateşi çıkıyor 37.5 larda artacak gibi. Tüm tuşlara bastım bakalım artmadan geçsin diyeCanım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyse
Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruz
Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.
Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusun
Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysan
Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadıkardeşim olcak anneanne diyo annem yok oglum daha degil diyo gerçekten olcak anneanne diye pesinde geziyo cocugum hâlâ inanmadı en son ben söyledim dogru söylüyo diye
Öksürük kuzu ya. Öksürdüköe midem yanıyor. +Atsş baş ağrısıHayırdır serom
Hee kızAy ben ne kaçırdım yaahamile misinn
Darısı bize diyecem de sen baştan başlıyorsunEvet evet ondan uyuyon demek sen
Evet canım nebulizatörle hava veriyorum içine onu koyup. Ama işte ilaç o da senin kullanman olmaz belki. Bi doktora gitsen aslında serum falan takarlar belki. Ben gidemiyorum damar yolunu bulamadıkları için. Kv falan gitmiş serumla geçti öksürük demiştiNe o sweet eczaneden mi aldın ?
Devlet mi bulamıyo onlar çok çabuk bulur aslındaEvet canım nebulizatörle hava veriyorum içine onu koyup. Ama işte ilaç o da senin kullanman olmaz belki. Bi doktora gitsen aslında serum falan takarlar belki. Ben gidemiyorum damar yolunu bulamadıkları için. Kv falan gitmiş serumla geçti öksürük demişti
Serumada ilaç koyarlar boş serum öksürüğü geçirmez diye düşünüyorumEvet canım nebulizatörle hava veriyorum içine onu koyup. Ama işte ilaç o da senin kullanman olmaz belki. Bi doktora gitsen aslında serum falan takarlar belki. Ben gidemiyorum damar yolunu bulamadıkları için. Kv falan gitmiş serumla geçti öksürük demişti
Ya insan yapamayacağı zaman tatlı geliyor herşeyde olduğu gibi uykuda da. Metoşum varken uyuyum diye yatağa gözüm düşerdi. Şimdi 7 de kalkıyorum bi daha da yatmıyorumDarısı bize diyecem de sen baştan başlıyorsun
Ayy maşallah çok sevindim çok kolay sağlıklı bir hamileliğin olsun inşallah hayırlısıyla evladını kucağına al inşallah canımmÖksürük kuzu ya. Öksürdüköe midem yanıyor. +Atsş baş ağrısı
Hee kız
Acil şifalar diliyorum hamilesin birde rabbim yardımcın olsunAteş öksürük baş ve eklem ağrısı
Sağol gönülcüm inşallah Allâh razı olsunAyy maşallah çok sevindim çok kolay sağlıklı bir hamileliğin olsun inşallah hayırlısıyla evladını kucağına al inşallah canımm
Sağol abla Allâh razı olsunAcil şifalar diliyorum hamilesin birde rabbim yardımcın olsun
Bende mesajını okuyunca çok duygulandım ağlamak istedimAyy duygulandırdın beniçok teşekkür ederim canım getirmiş yemiş kadar oldum Allah razı olsun
Balık burcuyuz diye adımız çıkmış bazıları dünden hazır ağlamayaçok duygulandım ağlamak istedim
Bende ikizlerimBalık burcuyuz diye adımız çıkmış bazıları dünden hazır ağlamaya
Allah şifa versin canım inşAllah çabuk geçerBaşlıyor bacım valla. Ahsende de başlar gibi oldu öksürük az ateşi var eczaneye gittim hemen bitkisel şurup almaya. Kadın vardı dio geçmiyor 1 ay sürüyor dio
Geçer tabi neler geçmiyor bunalıma kapılıp gaflete kolay düşeriz düşmemek için kaptırmayacağız kendimizi.Allah şifa versin canım inşAllah çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?