• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı cumalar 🌹
Screenshot_20250213_122859_WhatsApp.jpg

Sabah namazını kılıp öyle uyudum 🌸🤲🏻
10 u geçe kalkıp oğluma kahvaltı hazırladım✅️ giydirdim onu okula götürdüm geldim ✅
Eşim de hastalandı bugün beraber oruç tutma niyetimiz vardı ama olmadı 😐
Şimdi ona kahvaltı hazırlayıp ben biraz uyumak istiyorum ama mübarek cuma saati de geldi🫠

Bugün güzel bi temizlik yapmam lazım yarın günübirlik şehirdışına gidip gelicez inşallah 🌸
Elimin altı çok kalabalık her yerde🫣
Çamaşırlarım birikti onları yıkamam lazım😒 büyük süpürgeme filtre lazım düzgünce koltuk halı çekemiyorum 😑
Akşama yemek yapmam lazım 🫠
Bide yarına bi kalıp kek yapsam güzel olur 🥰

Öğleden sonra maratona çıkalımm

ilaclarim bitti

Sağlık ocağına gitmem lazım

Ama hiç adım atasım yok öyle isteksiz ağlak bir ruh halim var

dokunsalar resmen sular seller Agliyacam
Öyle bir gün moralimi bozan bir şeyde olmadı
Enerjim falan yok

Retro metro falan mi acaba🙄

😔😔😔
Bu ara bende çok duygusalım ay hareketleri olabilir belki
Bide sanırım buna ankasiyete deniyor bende bu ara arttı
Aklıma hep olası kötü şeyler geliyor özellikle geceleri ya böyle olursa ya şöyle olursa diye Allahım ☹️

Bu ara bende çok duygusalım ay hareketleri olabilir belki
Bide sanırım buna ankasiyete deniyor bende bu ara arttı
Aklıma hep olası kötü şeyler geliyor özellikle geceleri ya böyle olursa ya şöyle olursa diye Allahım ☹️
Şaşırdım emojisi yaptım

Gönül aynı şeyleri yaşıyorum inanki sürekli kötü negatif şeyler aklıma geliyor
Özellikle deprem korkusu kuraklık
Bir yere giden olsa kaza olursa

Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor

Inşallah geçicidir çekilecek gibi değil

Şaşırdım emojisi yaptım

Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor

Gündemden biraz uzak kalmak iyi gelebilir pare zaten içler dolu bir de gündemin gerçekleri ağır geliyor.

Dolunay oldu tabiki oda etkiler

Dinlenicen yatıcan sero ilaçta rahat alamazsın Allah kolaylık versin mübarek günde hepinize şifa versin inşallah 🤲🏻

Bu neydi böyle hepimiz hastayız ya 🥺 geçmiş olsun kuzum

Aman dikkat canım

Geçmiş olsun 🥰

Bol sıvı tüketmelisin canım limonlu su iyi gelir

Geçmiş olsun canım terlemeye çalış

Çok geçmiş olsun canımm Allah şifa versin 🤲🏻🤲🏻

Hepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu 🥲

Anneme hamileliği söyleyim diyorum ama niyeyse bi heyecan yaptım utandım ya 🤣

Hepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu 🥲

Hele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin

ilknurrr22 ilknurrr22 oğlun nasıl oldu ilknur geçmiş olsun canım
Canım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyse
ilaclarim bitti

Sağlık ocağına gitmem lazım

Ama hiç adım atasım yok öyle isteksiz ağlak bir ruh halim var

dokunsalar resmen sular seller Agliyacam
Öyle bir gün moralimi bozan bir şeyde olmadı
Enerjim falan yok

Retro metro falan mi acaba🙄

😔😔😔
Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruz🥲
Bugün güzel bi temizlik yapmam lazım yarın günübirlik şehirdışına gidip gelicez inşallah 🌸
Elimin altı çok kalabalık her yerde🫣
Çamaşırlarım birikti onları yıkamam lazım😒 büyük süpürgeme filtre lazım düzgünce koltuk halı çekemiyorum 😑
Akşama yemek yapmam lazım 🫠
Bide yarına bi kalıp kek yapsam güzel olur 🥰

Öğleden sonra maratona çıkalımm
Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.
Şaşırdım emojisi yaptım

Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusun

Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysan😂
Hele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin
Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadı 😂 kardeşim olcak anneanne diyo annem yok oglum daha degil diyo gerçekten olcak anneanne diye pesinde geziyo cocugum hâlâ inanmadı en son ben söyledim dogru söylüyo diye😂

Canım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyse

Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruz🥲

Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.

Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusun

Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysan😂

Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadı 😂 kardeşim olcak anneanne diyo annem yok oglum daha degil diyo gerçekten olcak anneanne diye pesinde geziyo cocugum hâlâ inanmadı en son ben söyledim dogru söylüyo diye😂
Daha değil oğlum mu 🤣🤣

Back