- 23 Mart 2022
- 15.485
- 59.903
- 528
- 41
Suyun içine birşeyler at ki (limon, bal vs... )sökülüp gitsin tez vakitte inşaAllahTüketiyorum abla sürekli su içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyun içine birşeyler at ki (limon, bal vs... )sökülüp gitsin tez vakitte inşaAllahTüketiyorum abla sürekli su içiyorum
Bu ara bende çok duygusalım ay hareketleri olabilir belkiilaclarim bitti
Sağlık ocağına gitmem lazım
Ama hiç adım atasım yok öyle isteksiz ağlak bir ruh halim var
dokunsalar resmen sular seller Agliyacam
Öyle bir gün moralimi bozan bir şeyde olmadı
Enerjim falan yok
Retro metro falan mi acaba
![]()
Şaşırdım emojisi yaptımBu ara bende çok duygusalım ay hareketleri olabilir belki
Bide sanırım buna ankasiyete deniyor bende bu ara arttı
Aklıma hep olası kötü şeyler geliyor özellikle geceleri ya böyle olursa ya şöyle olursa diye Allahım![]()
Şaşırdım emojisi yaptım
Gönül aynı şeyleri yaşıyorum inanki sürekli kötü negatif şeyler aklıma geliyor
Özellikle deprem korkusu kuraklık
Bir yere giden olsa kaza olursa
Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor
Inşallah geçicidir çekilecek gibi değil
Dinlenicen yatıcan sero ilaçta rahat alamazsın Allah kolaylık versin mübarek günde hepinize şifa versin inşallah![]()
Bu neydi böyle hepimiz hastayız yageçmiş olsun kuzum
Aman dikkat canım
Geçmiş olsun⚘
Bol sıvı tüketmelisin canım limonlu su iyi gelir
Geçmiş olsun canım terlemeye çalış
Çok geçmiş olsun canımm Allah şifa versin![]()
Hepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu
Anneme hamileliği söyleyim diyorum ama niyeyse bi heyecan yaptım utandım ya![]()
Yok daha ona demedik şimdi 9 ay her gün sabah uyanınca hani doğmadı mı derHele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin
Canım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyseilknurrr22 oğlun nasıl oldu ilknur geçmiş olsun canım
Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruzilaclarim bitti
Sağlık ocağına gitmem lazım
Ama hiç adım atasım yok öyle isteksiz ağlak bir ruh halim var
dokunsalar resmen sular seller Agliyacam
Öyle bir gün moralimi bozan bir şeyde olmadı
Enerjim falan yok
Retro metro falan mi acaba
![]()
Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.Bugün güzel bi temizlik yapmam lazım yarın günübirlik şehirdışına gidip gelicez inşallah
Elimin altı çok kalabalık her yerde
Çamaşırlarım birikti onları yıkamam lazımbüyük süpürgeme filtre lazım düzgünce koltuk halı çekemiyorum
Akşama yemek yapmam lazım
Bide yarına bi kalıp kek yapsam güzel olur
Öğleden sonra maratona çıkalımm
Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusunŞaşırdım emojisi yaptım
Gönül aynı şeyleri yaşıyorum inanki sürekli kötü negatif şeyler aklıma geliyor
Özellikle deprem korkusu kuraklık
Bir yere giden olsa kaza olursa
Sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırıcam anneme babama bir şey olursa sürekli kafamın içi kaynıyor
Inşallah geçicidir çekilecek gibi değil
Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysanHepiniz sağolun. Anneme geldim şimdi biraz yatayım diye kızımda takılsın biraz burda o da sıkıldı komşuya gidelim diyip durdu
Anneme hamileliği söyleyim diyorum ama niyeyse bi heyecan yaptım utandım ya![]()
Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadıHele yeni gelin hallerine bak kız çok sevinir kızın biliyomu o söylesin
Amin gönül sağolSende mi hastasın çok geçmiş olsun yaa
Görmediğim hasta kim varsa hepsine çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Daha değil oğlum muCanım sabah ateşi vardı suan genel durumu iyi ama bi öksürük var balgam doluyo bogazı. Arda da öyle kac gündür balgam cıkarıyo nasıl biseyse
Ne hastalıgımız bitiyo ne ruh halimizdeki degiskenlik bu erkeklere bisey olmuyo mu acaba hep biz yasıyoruz
Oo senin cok isin var gönül kendini yormadan yap.
Bu negatif düşünceler bende de cok var pare sürekli cocuklarla ilgili şeyler düşünüyorum kalbim sıkışıyo oturup aglıyorum bi geçiyo ama aklımda hep kötü seyler Allah korusun
Kankam ben arayım söyleyim çok utandıysan
Ben ardaya söyletmistim hamile oldugumu. Annem ciddiye almadıkardeşim olcak anneanne diyo annem yok oglum daha degil diyo gerçekten olcak anneanne diye pesinde geziyo cocugum hâlâ inanmadı en son ben söyledim dogru söylüyo diye
![]()
Senin çocuklar hep okullu muydu limonsuz.Uyumamak için şöyle bi evi toplasam iyi olacak her yer her yerde. En son misafir geldiği için ne güzel toplamıştım.