- 2 Ağustos 2013
- 35.811
- 110.891
- 798
Kendimi gördüm sendeeeAşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum
Çekmeceli aldım mavi sandık tipi memnun olan pek yok üst üste olduğu için bulması zor oluyormuşHayırlı olsun canım sağlıkla kullanın çekmeceli mi aldn sandık tipi mi
Teyzem de diyor 6 çekmece benim benim de yetmiyor olanı dolduruyoruz diogüle güle kullan canım , benimki 6 çekmeceli bide buzdolabının üstü var yinede zor yetiyo
kızım 7 çekmeceli aldı geçen yaz onunki daha güzel
Magnezyum ne zaman içtin en son?Benim de öksürük dünden beri garip bişey yaa. Geceleri de bacaklarım sızlıyor
Bende bunu okuyup bulmuştum cüzdanımıKızlar bu sabah 11 gibi farkettim ki altın küpemin teki yok, dün gece fotoğraf çekmiştim ikiside kulağımdaydı. Muhtemelen evde düştü, her yeri aradım yok. Çok üzüldümeşimin hediyesiydi.
Ne kadar büyütürsen o kadar dolduruluyor swetTeyzem de diyor 6 çekmece benim benim de yetmiyor olanı dolduruyoruz dio
Ay evet yaa benim buzdolabının derin dondurucusu büyük 3 çekmecesi var önceden bol bol yetiyordu. Sonra yetmedi 3 çekmece daha yeter dedim derin dondurucuyu 3 çekmece aldımbu sene o da yetmiyor
ÖyleymişNe kadar büyütürsen o kadar dolduruluyor swet
Aynıyım sweet uyuyamadım doğru düzgünNasıl oldun hayal öksürük arttı mı
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahHayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi yemeği Dalan o yapıyor evde bi işim yok zaten aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipseçok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah
Kesinlikle öyleNe kadar büyütürsen o kadar dolduruluyor swet
Geçmiş olsun penyezim Allah şifa versinSabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım
Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim
Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse
Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versinhasta olan herkese çok geçmiş olsun
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi yemeği Dalan o yapıyor evde bi işim yok zaten aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipseçok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah
YaaaAynıyım sweet uyuyamadım doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?