Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendimi gördüm sendeee markete falan çık bağırsın dursun sıpa

güle güle kullan canım , benimki 6 çekmeceli bide buzdolabının üstü var yinede zor yetiyo
kızım 7 çekmeceli aldı geçen yaz onunki daha güzel
Teyzem de diyor 6 çekmece benim benim de yetmiyor olanı dolduruyoruz dio

Ay evet yaa benim buzdolabının derin dondurucusu büyük 3 çekmecesi var önceden bol bol yetiyordu. Sonra yetmedi 3 çekmece daha yeter dedim derin dondurucuyu 3 çekmece aldım bu sene o da yetmiyor

Ne kadar büyütürsen o kadar dolduruluyor swet

Hayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi yemeği Dalan o yapıyor evde bi işim yok zaten aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipse çok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah

Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Sabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım

Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim

Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse

Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin hasta olan herkese çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun penyezim Allah şifa versin

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kendini yorma olabildiğince dinlen canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…